Η ιδιαίτερη… ευαισθησία του Καραγεωργίου

Δεν θυμόμαστε ανάλογες ομιλίες και ανάλογες αντιδράσεις στο παρελθόν από τον Νίκο Καραγεωργίου σε ότι αφορά παιχνίδια με… άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Κι όμως αυτή τη φορά ο προπονητής του Εργοτέλη ήταν ιδιαίτερα… θερμός στην ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ζητώντας «μεγάλο πάθος» ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

«Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη» είπε χαρακτηριστικά ο Καραγεωργίου στους παίκτες που «πάτησαν» το… νέο αγωνιστικό χώρο του Παγκρητίου.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός μίλησε στους παίκτες του για πρώτη φορά από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τους τόνισε ότι τους έχει πλήρη εμπιστοσύνη«Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα λόγια του Νίκου Καραγεωργίου και όπως μεταδίδεται από την Κρήτη:

«Είδε στην συνέχεια να «πέφτουν κορμιά» στην προπόνηση. Μια προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη να εξοικειωθούν με το νέο αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, μετά το τέλος της προπόνησης έκαναν λόγο για αγωνιστικό χώρο – «χαλί» εκφράζοντας την ικανοποίηση τους»….

 

To Top