ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ισλανδία “πάγωσε” την Πορτογαλία (videos)

Οι γενναίοι Ισλανδοί «έκλεψαν» το 1-1 από τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την παρέα του κι απέδειξαν ότι η εργατικότητα και η αυταπάρνηση μπορεί να αφοπλίσει το ταλέντο.

Στα χαρτιά οι Πορτογάλοι τα έκαναν όλα σωστά. Τα νούμερα, που τόσο αγαπάει ο Φερνάντο Σάντος, τον έβγαζαν νικητή σε όλες τις υποκατηγορίες. Οι τελικές; Σαρωτική υπεροχή με 25 έναντι 4. Η κατοχή; Το 66-34%. Οι εύστοχες πάσες; Σχεδόν οι τριπλάσιες (616 με 223). Τα κόρνερ (11-2), τα τρεξίματα, όλα ήταν υπέρ των Πορτογάλων. Εκτός από ένα, το τελικό σκορ! Οι πρωτάρηδες Ισλανδοί εμφανίστηκαν με καρδιά χιλίων λεόντων και με γκολ του Μπιάρνασον στην αρχή της επανάληψης «έκλεψαν» το 1-1, επιβεβαιώνοντας το ρητό πως στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται!

Σκόρερς:  31′ Νανί / 50′ Μπιάρνασον

Γήπεδο: “Stade Geoffroy-Guichard”, Σεντ-Ετιέν

Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Βιεϊρίνια, Ρικάρντο Καρβάλιο, Πέπε, Ραφαέλ Γκερέιρο, Ντανίλο Περέιρα, Ζοάο Μάριο (76′ Κουαρέσμα), Αντρέ Γκόμες (84′ Έντερ), Ζοάο Μοουτίνιο (60′ Ρενάτο Σάντσες), Νανί, Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Χάλντορσον, Σάιβαρσον, Ράγκναρ Σίγκουρντσον, Άρνασον, Σκούλασον, Γκούναρσον, Γκίλφι Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Μπέντβαρσον, Σίγκτορσον (81′ Φινμπόγκασον).

To Top