ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέα επαφή Άρη – Μιλόσεβιτς, περιμένει και την ΑΕΚ ο παίκτης

Η υπόθεση του Μίλαν Μιλόσεβιτς μπαίνει στην τελική της ευθεία. Ο Άρης έχει ενημερώσει τον παίκτη ότι ενδιαφέρεται, μάλιστα έχει υπάρξει και απευθείας επαφή των ανθρώπων της ομάδας με τον Μιλόσεβιτς και πλέον θα κατατεθεί και επίσημη πρόταση. Η ΑΕΚ το τελευταίο 48ωρο έχει επανέλθει…

Ο Άρης ήταν ξεκάθαρος στον Μιλόσεβιτς, όπως ξεκάθαρος ήταν και ο παίκτης με τους κίτρινους. Ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, σαφώς και του αρέσει η προοπτική να συνεχίσει στον Άρη, άλλωστε του έχει ήδη εξηγηθεί αναλυτικά ο ρόλος του εφόσον συμφωνήσει, ωστόσο ο Βόσνιος υπογράμμισε ότι ηθικά είναι δεσμευμένος στην ΑΕΚ, που του έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα δύο χρόνια.

Η ΑΕΚ παρότι έχει ήδη αποκτήσει τον Τζαβάντ Γουίλιαμς και έχει με συμβόλαιο τον Ντούσαν Σάκοτα ενημέρωσε τον Μιλόσεβιτς οτι τον θέλει ως μπακ απ στην θέση “3”, όμως ακόμα επίσημη πρόταση δεν έχει κάνει.

Ο Άρης δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, άλλωστε το θέμα δεν είναι οικονομικό και απομένει να καταθέσει την δική του επίσημη πρόταση και να περιμένει την απάντηση του παίκτη.

Εννοείται πως οι κίτρινοι έχουν ήδη εξετάσει και περιπτώσεις άλλων παικτών για την συγκεκριμένη θέση και τον συγκεκριμένο ρόλο, όμως είναι προτεραιότητά τους ο Μιλόσεβιτς.

To Top