ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου άναψε το “πράσινο φως” για τον αγωνιστικό προγραμματισμό…

Πολλαπλά οφέλη είχε για τον Άρη η πλήρης κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ, από τον Θοδωρή Καρυπίδη.

Αρχικά, η σύσταση της νέας εταιρίας μπαίνει με αυτό τον τρόπο στην τελική της ευθεία, που ήταν και το αρχικό ζητούμενο, προκειμένου να μην μπουν σε μπελάδες με νέα μεγάλη καθυστέρηση οι ιθύνοντες του συλλόγου. ‘Έπειτα, δεν θα παρατηρηθεί περαιτέρω χρονοτριβή στο αγωνιστικό σκέλος, εκεί όπου από χθες διαφοροποιήθηκαν τα δεδομένα για τον Νίκο Αναστόπουλο.

Πλέον, ο έμπειρος κόουτς μπορεί από μία διαφορετική βάση να επιχειρεί τις επαφές του με τους παίκτες τους οποίους φιλοδοξεί να φέρει ως ενίσχυση, ενόψει της νέας σεζόν. Οι συζητήσεις μπορούν να αποκτήσουν πιο επίσημο χαρακτήρα, καθώς η νέα ΠΑΕ θα έχει σύντομα μεγαλομέτοχο, που θα αναλάβει να δρομολογήσει όλες τις εξελίξεις.

Η επόμενη εβδομάδα, αναμένεται να είναι αρκετά σημαντική σε αυτό τον τομέα, καθώς δεν αποκλείονται οι επίσημες ανακοινώσεις, αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις. Η συνάντηση του Νίκου Αναστόπουλου με τον Θοδωρή Καρυπίδη την Δευτέρα, αναμένεται να καθορίσει το πλαίσιο των επόμενων κινήσεών τους.

To Top