ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ακόμη ένα φως στο τούνελ: Η συνάντηση με Άρη που ζήτησε η Φούτμπολ Λιγκ και η περσινή (εχθρική) συμπεριφορά…

Συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη ζήτησε χθες, αμέσως μετά την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου της υπό σύσταση ΠΑΕ, το διοικητικό συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ.

Στο “ραντεβού” το παρών θα δώσει σίγουρα ο Σίμος Ορφανίδης, στενός συνεργάτης του εν δυνάμει μεγαλομετόχου της νέας ΠΑΕ, αν και επιθυμία του Θοδωρή Καρυπίδη, είναι να παραστεί και ο ίδιος, ώστε με την παρουσία του να στείλει και μερικά… μηνύματα.

Κι αυτό γιατί κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πέρυσι, την στάση των ομάδων της κατηγορίας, που “συμμάχησαν” (σκεπτόμενοι αποκλειστικά και μόνο το συμφέρον τους) για να μην δώσουν την δυνατότητα στον Άρη να διεκδικήσει μία θέση μέσω μπαράζ (δικαίωμα που του έδινε ο νόμος) από τη στιγμή που αρκετές ομάδες της κατηγορίας, υποβιβάστηκαν οικειοθελώς στην Γ΄Εθνική, αφήνοντας κενές θέσεις.

Ειδοποιός διαφορά; Φέτος, δεν μπορεί κανείς να φράξει τον δρόμο του Άρη, καθώς η άνεση με την οποία εξασφάλισε την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ, δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο αντίδρασης.

Γεγονός, που δεν τους δίνει το πάτημα σε κανέναν, να παίζει περίεργα παιχνίδια στην πλάτη του συλλόγου, όπως έγινε πέρυσι με την αγωνιστική αποτυχία (δεύτερη θέση) να συνοδεύει την πρώτη χρονιά στην Γ΄Εθνική και να βάζει σε περιπέτειες την ομάδα.

To Top