Η ΚΑΕ Άρης τίμησε τους χορηγούς της! (photostory)

Ολόκληρη η οικογένεια του Άρη δίνει το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιεί η ΚΑΕ Άρης στο “Maison Crystal”, για να τιμήσει τους χορηγούς της και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας! Το PRESSARIS βρίσκεται εκεί και θα σας παρουσιάσει ολόκληρο το ρεπορτάζ από την εκδήλωση, άμεσα και έγκυρα.

Στην εκδήλωση της ΚΑΕ, κεντρικό ρόλο έχουν οι χορηγοί της ομάδας μπάσκετ και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της VIP Θύρας (2-3). Η βραδιά γίνεται με την υποστήριξη της “Cyta”, μεγάλου χορηγού της ομάδας.

-Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ βρίσκεται ήδη στο “Maison Crystal”. Αρκετοί είναι και οι φίλαθλοι – κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας που έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα. Επιπλέον, παρόντες είναι και πολλοί παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες των «κίτρινων».

-Ο Άρης είναι ενιαίος και αυτό αποδεικνύεται και σήμερα περίτρανα, αφού στην αίθουσα βρίσκονται ο πρόεδρος του ΑΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης.

-Δυναμική παρουσία έχει και η ποδοσφαιρική ομάδα, σε αγωνιστικό επίπεδο! Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους τρεις παίκτες, οι Μιχάλης Σηφάκης, Γιάννης Γιαννιώτας και Γιώργος Κατίδης, καθώς και ο προπονητής των «κίτρινων» Μανουέλ Μασάδο, μαζί με τους δύο άμεσους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος τη ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, μίλησε για την πολύ πιθανή προοπτική επέκτασης της συνεργασίας με την “Cyta”, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτάζ του PRESSARIS: «Είναι ανταποδοτική η σχέση ανάμεσα στην ΚΑΕ Άρης και την Cyta. Και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένες από αυτήν την συνεργασία. Γι’ αυτό, το μεσημέρι είχαμε μια συνάντηση με τους εκπροσώπους της εταιρείας και συζητήσαμε την προοπτική ανανέωση της συνεργασίας μας».

Ο προπονητής, Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε για τους χορηγούς αλλά και για την αγωνιστική ανάκαμψη που προσδοκά: «Ευχαριστούμε τους χορηγούς, που μας στηρζίουν σε μια δσύσκολη οικονομική συγκυρία και δίνουν ελπίδα για τα επόμενα χρόνια. Το όνομα του Άρη είναι εμπορικό, ‘πουλάει’, αλλά πρέπει να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς, που επενδύουν σ’ αυτό. Το ρεπό και η διακοπή του πρωταθλήματος, μας δίνει την ευκαιρία για ανασύνταξη και ξεκούραση. Φετινός στόχος της ομάδας παραμένει η οικονομική εξυγίανση και η δημιουργία ενός κορμού για τη νέα χρονιά».

Ο αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος, υπογράμμισε: «Βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς για τη στήριξη που μας παρέχουν τόσο οικονομική, όσο και ηθική σε μια δύσκολη εποχή για το μπάσκετ και όλον τον αθλητισμό και την κοινωνία. Υπάρχουν οικονομικά προβλήματα όχι μόνο στον Άρη αλλά και σε άλλες ομάδες και θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς που μας προσφέρουν βοήθεια και με τον τρόπο αυτό μπαίνουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας που εξυπηρετούν τις ανάγκες μας».

Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ταπούτος τόνισε: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε κάνει άσχημες εμφανίσεις, αλλά και ήττες. Χρειάζεται ξεκούραση και ηρεμία. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πράγματα που έχουν ταράξει την ομάδα με τον Τζέιμς, τους τραυματισμούς και τις ατυχίες. Μέσα από το προβλήματα θα βγούμε πιο δυνατοί κι ευελπιστώ η συνέχεια να είναι καλύτερη γιατί έχουμε μείνει λίγο πίσω».

21:40: Με τις βραβεύσεις των χορηγών ολοκληρώθηκε το κυρίως σκέλος της εκδήλωσης της ΚΑΕ, που διήρκεσε περίπου μισή ώρα. Οι παρευρισκόμενοι έχουν πλέον σχηματίσει «πηγαδάκια» και μιλούν για ό,τι αφορά τον Άρη, σε μπάσκετ, ποδόσφαιρο και όχι μόνο…

Στις φωτογραφίες διακρίνονται οι καλαθοσφαιριστές του Άρη, οι ποδοσφαιριστές Σηφάκης, Κατίδης, Γιαννιώτας, ο προπονητής Μανουέλ Μασάδο, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Γιάννης Δαμιανίδης και η διευθύντρια μάρκετινγκ της CYTA  Μαρίνα Νικολάου.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του PRESSARIS από την εκδήλωση:
{gallery}karaoglanidis/kae-maison{/gallery}

To Top