Ο Μασάδο και οι παίκτες του, στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ! (photos)

Ο Άρης είναι ενιαίος και αυτό είναι το μεγαλείο του… Αυτό το ξέρει καλά ακόμα και ο… νεοφερμένος Μανουέλ Μασάδο, που τίμησε με την παρουσία του την αποψινή εκδήλωση της ΚΑΕ Άρης, μαζί με τους συνεργάτες του αλλά και τους Μιχάλη Σηφάκη, Γιάννη Γιαννιώτα και Γιώργο Κατίδη!

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ΠΑΕ Άρης είχε ισχυρή εκπροσώπηση στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΑΕ στο “Maison Crystal”, προς τιμήν των χορηγών της και των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας.

kae-maison05Εκτός από τον πρόεδρο, Θανάση Αθανασιάδη, το «παρών» έδωσαν ο Μασάδο με τους συνεργάτες του, Μπαζίλιο Φερνάντες Μάρκες και Αουγκούστο, καθώς και οι τρεις προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές των «κίτρινων».

Τα έξι μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, σε κεντρική θέση, και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Πιο εκφραστικοί και χαμογελαστοί ήταν οι δύο νεαρότεροι της… παρέας, Γιαννιώτας και Κατίδης, ενώ ο Πορτογάλος προπονητής του Άρη είχε το σύνηθες, ήρεμο ύφος του.

Ο Μασάδο και οι δύο συμπατριώτες του αποχώρησαν γύρω στις 21:50, μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ενώ οι τρεις παίκτες έμειναν λίγα λεπτά παραπάνω και συμμετείχαν σε «πηγαδάκια».

kae-maison06Σε άλλο σημείο της αίθουσας, τις δικές του συζητήσεις είχε ο Θανάσης Αθανασιάδης, ο οποίος είχε τετ-α-τετ με τον πρόεδρο της Λέσχης, Γιάννη Γρανούζη, ανταλλάσσοντας σκέψεις για πολλά θέματα, αφού άλλωστε υπάρχει στην επικαιρότητα το θέμα του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την ΠΑΕ….

To Top