Η ΚΑΕ ενημερώνει τους μετόχους και ζητάει οικονομική στήριξη για το άρθρο 99

Σήμερα, μετά τις 9 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί η πιο κρίσιμη συνάντηση για το μπασκετικό μέλλον του Άρη. Η διοίκηση της ΚΑΕ έχει προσκαλέσει όλους τους μετόχους στο Αλεξάνδρειο για μια συζήτηση που θα χωριστεί σε δύο μέρη και απώτερο σκοπό έχει την εξασφάλιση οικονομικών πόρων, ώστε να υπάρχει συνέπεια στις υποχρεώσεις της εταιρείας μέσω του άρθρου 99.

Στη σημερινή συνάντηση οι διοικούντες, παρουσία και της νομικής ομάδας που ασχολήθηκε με το άρθρο 99, θα αναλύσει στους μετόχους την διαμορφωθείσα κατάσταση στην ΚΑΕ μετά την υπαγωγή της στις διατάξεις του πτωχευτικού κώδικα.

Έχουν κληθεί όλοι οι μέτοχοι, όλα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ και ο Θανάσης Τζεβελέκης, ώστε να μάθουν από επίσημα χείλη τα πάντα που αφορούν την υπαγωγή στο άρθρο 99.

Σε δεύτερη φάση είναι δεδομένο ότι η διοίκηση και ο πρόεδρός της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης θα ζητήσει την οικονομική στήριξη όλων των μετόχων, εξηγώντας πόσο απαραίτητο είναι αυτό για να μπορέσει η ομάδα να τηρήσει τις συμφωνίες με τους πιστωτές της.

Μέχρι και τον Ιούνιο απαιτείται ένα ποσό άνω των 300.000 ευρώ και από τον Ιούλιο έως τον Ιούλιο του 2017 ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Από μόνη της η ΚΑΕ δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, έχει ξεκαθαριστεί από την ίδια τη διοίκηση αυτό. Χρειάζεται η στήριξη των μετόχων, των επιφανών Αρειανών – μελών του Aris Golden Club και η συνδρομή του κόσμου.

 

To Top