“Θέλω κι άλλα γκολ, αλλά… μακάρι να μη σκοράρω εγώ και να κερδίσουμε”!

O Tάσος Μπακασέτας μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο των συμβατικών υποχρεώσεων της ΠΑΕ Άρης προς το συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά:

-Τάσο, έρχεται ταξίδι στο Αγρίνιο.
« Στον Παναιτωλικό ο Μάκης Χάβος, έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Ειδικά εντός έδρας η ομάδα είναι αήττητη. Διαθέτει πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, επομένως εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

-Με τον Μπακασέτα «ζεστό» και στο Αγρίνιο;
« Θέλω να συνεχίσω να βάζω γκολ, αλλά περισσότερο μ΄ ενδιαφέρει η ομάδα. Μακάρι να μη σκοράρω εγώ και να κερδίσουμε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

-Σε δύο αγώνες, τρία γκολ! Νιώθεις ότι αποδεικνύεις πράγματα, ότι στέλνεις μηνύματα;
« Μ΄ έστειλε δανεικό η ομάδα μου έξι μήνες για να πάρω παιχνίδια, για να δείξω πράγματα, για να στείλω μηνύματα και ν΄ αποδείξω ότι  μπορώ να παίξω στον Αστέρα. Τώρα όμως είμαι παίκτης του Αρη και θέλω να τον βοηθήσω όσο μπορώ για να μείνει στην κατηγορία».

-Τι έχεις να πεις στον κόσμο, ο οποίος βλέπει την ομάδα του κολλημένη στους 13 βαθμούς και τους υπόλοιπους να ξεμακραίνουν;
« Θέλω να τους ευχαριστήσω που δίνουν βροντερό παρών. Δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις στην Τρίπολη. Τους ευχαριστώ για όλα! Θέλω να τους ζητήσω να κάνουν υπομονή, αν και ξέρω ότι η υπομονή κάποτε τελειώνει, αλλά θα το πω λαϊκά. Να ξέρουν ότι εμείς ματώνουμε μέσα στο γήπεδο για τη νίκη και κάνουμε τα πάντα γι αυτήν».

To Top