Η ΚΑΕ κληρώνει την Παρασκευή δύο ταξιδωτικά πακέτα!

Το απόγευμα (17.00) της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των δύο ταξιδιωτικών πακέτων που προσφέρει ΚΑΕ στους κατόχους διαρκείας του Άρη, όπως αναφέρεται επισήμως στο σάιτ της ομάδας.

Η ανακοίνωση: “Την Παρασκευή (12/10) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2, τηλ. 2310 265600) η κλήρωση των δύο ταξιδιωτικών πακέτων που προσφέρει η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας.

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ προσφέρει δύο ταξιδιωτικά πακέτα. Το πρώτο πακέτο θα διεκδικήσουν όσοι προμηθεύτηκαν ή ανανέωσαν το διαρκείας τους έως και τις 11/09, ενώ το δεύτερο ταξιδιωτικό πακέτο όσοι αγόρασαν ή ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους από τις 12/09 έως και τις 7/10.

Όσοι φίλαθλοι έχουν στην κατοχή τους το εισιτήριο διαρκείας τους για τη νέα χρονιά, μπορούν και εφόσον το επιθυμούν να παρευρεθούν στη διαδικασία της κλήρωσης.

Οι δύο τυχεροί θα διεκδικήσουν από ένα ταξιδιωτικό πακέτο για δύο άτομα με προορισμό τη Λεμεσό της Κύπρου για 3 διανυκτερεύσεις στο 5άστερο ξενοδοχείο “Four Seasons”. Τα αεροπορικά εισιτήρια και η διαμονή είναι όλα πληρωμένα, ενώ τα πακέτα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 31/12/12.

Υποστηρικτές των πακέτων είναι οι εταιρείες Kick Unit CO.CY, Γραφείο Αθλητικού Μάρκετινγκ (Κρανιδιώτη 10, ΤΚ. 83500, Κύπρος) και Del Mare Travel Agency (Κορυτσάς 10 και Αμφιθέας 98 γωνία, Π. Φάληρο, Αθήνα)”.

 

To Top