Ο μεγάλος Κλίνσμαν στάζει μέλι για τον Έντι Τζόνσον!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο μεγάλος Γιούργκεν Κλίνσμαν για τον Έντι Τζόνσον και την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα των ΗΠΑ. Ο Γερμανός τεχνικός (πια) των Αμερικανών απένειμε τα εύσημα στον πρώην παίκτη του Άρη για την μέχρι τώρα πορεία του.

Μιλώντας για τις επιλογές του ενόψει των δύο αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ο Κλίνσμαν τόνισε πως “μίλησα πολλές φορές τους περασμένους μήνες με τον Σίτζι (Σμιντ, τεχνικό των Σάουντερς) και πιστεύω ότι ο Σίτζι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά πάνω του. Πιστεύω ότι ο Έντι είναι πίσω σε αυτή τη θέση, γιατί δούλεψε πολύ σκληρά γι’ αυτό”, προσθέτοντας πως “παρακολούθησα τους αγώνες του και είδα ότι έχει θέληση και… πείνα. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις άμυνες, ο τρόπος που δημιουργεί ευκαιρίες για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του και ο τρόπος που τελειώνει τις φάσεις είναι εξαιρετικός”.

Κατέληξε ο Κλίνσμαν λέγοντας πως “γνωρίζει την Εθνική ομάδα εδώ και 10 χρόνια. Δεν είναι νέος στην ομάδα. Πέρασε κάποιες δυσκολίες στην Ευρώπη, αλλά τώρα είμαστε περίεργοι να τον δούμε μαζί με παλιούς συμπαίκτες. Άξιζε την κλήση του στην Εθνική ομάδα”.

 

 

To Top