Η ΚΑΕ μπήκε στο 99 με ποσοστό συναίνεσης 68% – Τι συμβαίνει με το υπόλοιπο 32%

Η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε στο δικαστήριο ποσοστό συναίνεσης των πιστωτών λίγο περισσότερο από το 68%. Αυτοί όλοι έχουν κάνει συμφωνίες με την ΚΑΕ, δεν έκαναν παρέμβαση στο δικαστήριο και περιμένουν να υολοποιηθούν πλέον οι διακανονισμοί υπό την σκέπη του άρθρου 99. Τι συμβαίνει με το υπόλοιπο ποσοστό;

Το 32% είναι πιστωτές πρώην παίκτες, προπονητές και προμηθευτές και τα ασφαλιστικά ταμεία. Στην εκδίκαση της υπόθεσης δεν παρέστη ενάντια στην ΚΑΕ το ΙΚΑ, γιατί παρόλο που ως πιστωτής δεν είχε δηλωθεί στο 68%, υπάρχει συμφωνία των δύο πλευρών, απλώς αυτή είχε προκύψει όταν ήδη είχε κατατεθεί ο φάκελος της ΚΑΕ, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Εκτός από τη συμφωνία με το ΙΚΑ, η ΚΑΕ κατάφερε να έρθει σε (προφορική) συμφωνία με τον Νίκο Πετράτο, που εκπροσωπούσε οχτώ παίκτες (Μπετς, Μπάρλος, Αργυρόπουλος, Ντικούδης, Χρυσικόπουλος, Χαραλαμπίδης, Κουμπούρας, Σκορδίλης). Από αυτούς τους οχτώ συμφώνησαν όλοι εκτός του Σκορδίλη στον ίδιο διακανονισμό και περιμένουν πλέον και αυτοί να υλοποιηθεί όπως ακριβώς θα συμβεί και με το 68% των πιστωτών που έχουν συναινέσει.

Για τις ελάχιστες περιπτώσεις πιστωτών που δεν έχουν συμφωνήσει ακόμα, εφόσον είναι “δηλωμένοι” στο 100% των χρεών που παρουσίασε η ΚΑΕ στο δικαστήριο, τότε θα εναρμονιστούν στους διακανονισμούς που έχει ορίσει το δικαστήριο και έχουν συμφωνήσει οι κίτρινοι με το 68% των πιστωτών.

 

To Top