Η ΚΑΕ παρουσίασε ποσοστό συναίνεσης 67,38% – ΙΚΑ και διακανονισμοί με Πετράτο έμειναν εκτός φακέλου, αλλά θα παίξουν σπουδαίο ρόλο!

Ο μπασκετικός Άρης περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για την υπαγωγή του στο άρθρο 99. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για την έκβαση της υπόθεσης. Όλοι έσπευσαν να υπογραμμίσουν πως ουσιαστικά τώρα αρχίζει ο… αγώνας της εξυγίανσης. Οι κίτρινοι στον φάκελο που κατέθεσαν παρουσίασαν ποσοστό συναίνεσης 67,38% των πιστωτών τους, παρότι ουσιαστικά αυτό το ποσοστό είναι μεγαλύτερο.

Σύμφωνα με όσα υπογράμμισε ο νομικός της ΚΑΕ, Γιώργος Οικονόμου στον Alpha 96,5 “το ποσοστό συναίνεσης που υπάρχει στον φάκελο είναι αυτό που κατατέθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και είναι 67,38%. Έπρεπε να είχαμε τουλάχιστον 60%, άρα είμαστε ξεκάθαρα πάνω από το όριο”.

Η ειδοποιός διαφορά που κάνει τους ανθρώπους του Άρη αισιόδοξους είναι το ότι από τις 5 Σεπτεμβρίου και μετά έχουν γίνει κι άλλα βήματα προς την διευθέτηση των υποχρεώσεων της ΚΑΕ. Προέκυψε η συμφωνία με το ΙΚΑ για διακανονισμό της οφειλής (288.000 ευρώ) σε 60 μηνιαίες δόσεις, όπως επίσης υπάρχει προφορική συμφωνία (όχι ακόμα γραπτή) με τους παίκτες που εκπροσωπούνται από τον Νίκο Πετράτο.

Η συμφωνία έχει τεθεί σε ισχύ και αυτό προκύπτει από το γεγονός πως δεν υπήρξε παρέμβαση κατά του αιτήματος του Άρη στο δικαστήριο χθες.

Τυπικά ούτε η συμφωνία με το ΙΚΑ, ούτε οι διακανονισμοί με τους παίκτες βρίσκονται στον φάκελο της ΚΑΕ, όμως υπάρχουν στην διάθεση του δικαστηρίου και σαφώς θα παίξουν τον ρόλο τους στην έκδοση της απόφασης.

 

To Top