Να… τριτώσει το καλό για Άρη με «όπλο» (και) την παράδοση!

Από τις πλέον αμφίρροπες αναμετρήσεις του φετινού πρωταθλήματος είναι η σημερινή ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΚ στις 21:00 στη Μίκρα. Και αυτό γιατί πέρα από το τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, υπάρχει και το γόητρο που δίνει ιδιαίτερη ομορφιά στις μονομαχίες τους.

Οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική τους στιγμή της φετινής σεζόν καθώς μετά την έλευση του Σπύρου Φίνου η ομάδα ανανεώθηκε αγωνιστικά και ψυχολογικά. Οι Θεσσαλονικείς, λοιπόν, μετρούν δύο σερί νίκες κόντρα σε Παναχαϊκή και Παμβοχαϊκό και στόχος τους είναι να… τριτώσει το καλό!

Το αρνητικό για το σύνολο του Φίνου είναι πως δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ρολάντο Ντεσπέιν, καθώς δεν κατέστη δυνατό να βγει χθες το δελτίο του, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Α.Σ. Άρης, προκειμένου να βρεθεί το ποσό του παράβολου, που απαιτούνταν, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες έκδοσης του δελτίου του Κουβανού.

«Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ. Ο κόσμος του Άρη έχει καταλάβει πως κάτι έχει αλλάξει, βλέπει την προσπάθειά μας και θα τον φέρουμε πάλι στο γήπεδο», τόνισε ο Σπύρος Φίνος στη σελίδα της ΕΣΑΠ, για να προσθέσει: «Είδα την ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μπορεί να πιέστηκε αλλά είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και μακριά από την έδρα της. Θα γίνει πολύ καλό ματς».

Όσον αφορά στην προϊστορία, αξίζει να σημειωθεί πως από τη σεζόν 2009-΄10 έχουν να παίξουν Άρης – ΑΕΚ στην Volleyleague. Επίσης, οι σημερινοί αντίπαλοι σε 16 αγώνες που έχουν δώσει μετρούν από 8 νίκες, ενώ η ΑΕΚ έχει να νικήσει στη Θεσσαλονίκη εδώ και 10 χρόνια. Η τελευταία νίκη ήταν στις 24 Ιανουαρίου 2004 όταν είχε νικήσει με 3-1!

To Top