ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Λεπτό προς λεπτό η πορεία των φιλάθλων του Άρη! Λαϊκή απαίτηση η δικαίωση! (PRESSARIS-Live-Photos)

Ο κόσμος του Άρη βγήκε μπροστά μετά από την παρατεταμένη διοικητική και αγωνιστική ανεπάρκεια των στελεχών του για να σώσει ό,τι σώζεται. Κόντρα στις πιθανότητες και παρά το χαμένο έδαφος μηνών… Πέρα λοιπόν από το μέτωπο της νομικής αντίδρασης, το σύνθημα του κόσμου του Άρη στο σημερινό συλλαλητήριο ήταν ένα: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΡΑ!

Το ραντεβού δόθηκε στις 6 μ.μ. στο Παλέ ντε Σπορ, από όπου και ξεκίνησε η πορεία. Το PRESSARIS σας μετέφερε live  με πλούσιο φωτογραφικό υλικό όλα τα γεγονότα από την κιτρινόμαυρη κινητοποίηση! 

22.00 Oλoκληρώθηκε η πορεία των φιλάθλων του Άρη! 

21.30 Μετά από 2 σχεδόν ώρες η πορεία διανύει την Εγνατία, οδεύοντας προς το Παλέ ντε Σπορ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η πορεία των χιλιάδων οπαδών του Άρη!

Στην Τσιμισκή έφτασε πριν λίγο η πορεία των οπαδών του Άρη…

Στην Εγνατία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Μακεδονία αυτή τη στιγμή η πορεία. Διαβάστηκε μία διαμαρτυρία από αντιπροσωπεία οπαδών του Άρη, την οποία η ΕΡΤ3 θα μεταδώσει αυτούσια, όπως δεσμεύτηκε.

Δείτε φωτογραφίες από την πορεία…

dikaiosi1

-Ξεκίνησε η πορεία των οπαδών του Άρη με κατεύθυνση την ΕΡΤ3.

-Στο Παλέ, οι Λευτέρης Αρβανίτης, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Δημήτρης Σίτσας, Τάσος Δεσύπρης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης και Ν΄Λουντούλου.

– Αυξάνεται σιγά-σιγά η προσέλευση των φιλάθλων του Άρη, οι οποίοι προς στιγμήν βρίσκονται εκτός Παλέ Ντε Σπορ στον περιβάλλοντα χώρο…

– Εκατοντάδες φέιγ βολάν υπάρχουν στην περιοχή γύρω από το Παλέ που καταγράφουν το μήνυμα του κόσμου για “Δικαίωση τώρα” και “Δώστε λύση στον Άρη”!

11880371_10208112579795555_5717980720972111800_n

To Top