ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Σε εξέλιξη και η νομική “μάχη”, έγινε η προσφυγή στο Διαιτητικό της ΕΠΟ

Παράλληλα με τις κινητοποιήσεις του κόσμου, υπάρχει και η προσπάθεια σε νομικό επίπεδο. Ήδη η έφεση του Άρη κατατέθηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται για την άνοδο της ομάδας στην Football League.

Το νομικό επιτελείο αποτελούν ο Χρήστος Γρόλλιος, ο νομικός εκπρόσωπος της «ομάδας Αρβανιτίδη», Νίκος Κυρκούδης, το μέλος της νομικής υπηρεσίας της ΚΑΕ Άρης, Σπύρος Χριστοφορίδης, αλλά και ο Γιώργος Φλώκας. Οι τέσσερις νομικοί έθεσαν επί τάπητος τα μέχρι στιγμής δεδομένα και δρομολόγησαν τις όποιες εξελίξεις, ώστε να έχουν μία πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασης και των ελπίδων που έχει αυτή τη στιγμή ο Άρης για ολική ανατροπή και δικαίωση.

Τώρα μετά την κατάθεση της έφεσης περιμένουν να οριστεί δικάσιμος. Η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία είναι την ερχόμενη Τρίτη. Ως γνωστόν, μέσω του Διαιτητικού Δικαστηρίου δίνεται η δυνατότητα ερμηνείας των κανονισμών και έμμεσης δικαίωσης. Εφόσον, η συγκεκριμένη αρμόδια αρχή θεωρήσει αβάσιμη την απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν αναψηλάφηση της καταδικαστικής απόφασης και εκ νέου εκδίκασης της υπόθεσης από την συγκεκριμένη επιτροπή.

Από κει και πέρα σημαντική θεωρείται και η Παρασκευή, όταν και θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ. Στον Άρη περιμένουν ερμηνεία του νόμου ο οποίος είναι σαφής για εφαρμογή του νέου ΚΑΠ από την σεζόν 205-16, ούτως ώστε να δικαιωθούν. 

To Top