ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η καρδιά του Άρη χτύπησε δυνατά στην Αμφίκλεια! Ξεχωριστό κιτρινόμαυρο πάρτι με τον “θεό του πολέμου” και τον Γιάννη Ιωαννίδη (photos)

Ήταν μια όμορφη κιτρινόμαυρη βραδιά αυτή που εκτυλίχθηκε πριν από λίγες μέρες στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας! Εκεί όπου χτυπάει δυνατά η καρδιά του Άρη, μέσα από την τοπική μπασκετική ομάδα, τον Άρη Αμφίκλειας. Η αφορμή αποτέλεσε η κοπή της πίτας του συλλόγου και με την παρουσία του Γιάννη Ιωαννίδη, στήθηκε ένα όμορφο κιτρινόμαυρο πάρτι με τον “θεό του πολέμου” να κυριαρχεί!

Όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ομάδας:

“Σε μία μαγική βραδιά πραγματοποιήθηκε η πρώτη χοροεσπερίδα του συλλόγου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε κοντά μας, η παρουσία του ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς ενώ μας δίνει μεγάλη δύναμη για την συνέχεια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Γιάννη Ιωαννίδη που μας τίμησε με την παρουσία του στην πρώτη εκδήλωση του συλλόγου μας και μας έδωσε την ευκαιρία να τον τιμήσουμε για την πολύπλευρη προσφορά του στο Ελληνικό μπάσκετ!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τις 62 επιχειρήσεις που μας στήριξαν για την λαχειοφόρο μας,ενώ ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον κ. Σπύρο Γούβαλη και στην εταιρία modessino που μας προσέφερε στον τυχερό που του έτυχε το φλουρί στην κοπή της πίτας ένα δώρο αξίας 500 ευρώ!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κ.Α.Ε. Άρης για την αποστολή συλλεκτικού δώρου(φανέλα της ομάδας με υπογραφές των παικτών) για την βραδιά της εκδήλωσης”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Αμφίκλεια ο Γιάννης Ιωαννίδης πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας κι έδειξε τα μυστικά του μπάσκετ!

amf2 amf3 amf4 amf5 amf6 amfi amfi7 amfi8 amfi9 ioannidis ioannidis1 ioannidis2 ioannidis3 ioannidis4

To Top