ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Καρταχένα θέλει τον Ντάτκοβιτς, οι Ισπανοί… αδιάβαστοι για την υπόθεση Άρη – Οριόλ

Η Καρταχένα θέλει τον Ντάτκοβιτς και οι Ισπανοί εκτός… θέματος για τον Οριόλ, μια και δείχνουν να μην γνωρίζουν τις διαστάσεις της υπόθεσης για την απόφαση του CAS.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας cadenaser.com, ο Τόνι Ντάτκοβιτς του Άρη, βρίσκεται πολύ κοντά στην παραμονή του στην Καρταχένα μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην ισπανική ομάδα ως δανεικός.

Σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα ο Ντάτκοβιτς έχει δηλώσει πολλές φορές πως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της Ισπανίας, όμως η Καρταχένα για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πληρώσει στους «κίτρινους» ένα ποσό που φτάνει στις 120.000 ευρώ.

Ωστόσο οι Ισπανοί παρουσιάζουν ένα διαφορετικό σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Κροάτης θα μπορούσε να παραμείνει στην ισπανική ομάδα χωρίς ο Άρης να λάβει… ευρώ. Προφανώς γιατί δεν έχουν καλή πληροφόρηση.

“Θα υπήρχαν επιλογές για τον παίκτη να παραμείνει στην Καρταχένα δωρεάν. Η κύρωση της FIFA βαραίνει την ελληνική ομάδα για την οποία έχουν ανασταλεί τα δικαιώματά της, λόγω φερόμενων παρατυπιών στην περίπτωση του Ισπανού παίκτη Οριόλ Λοζάνο, ο οποίος είχε υπογράψει στους «κίτρινους» το 2011. Αυτή η κύρωση επιβλήθηκε από το CAS και εάν δεν αρθεί, ο σύλλογος δεν θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, οπότε θα αναγκαζόταν να παραιτηθεί από την υπόθεση και ο Κροάτης παίκτης θα έμενε στην Καρταχένα δωρεάν», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα, μόνο που αγνοεί τόσο ότι ο παίκτης ανήκει στον Άρη ούτως ή άλλως για τα επόμενα δυο χρόνια αλλά κυρίως ότι οι κιτρινόμαυροι θα δρομολογήσουν την εξόφληση του Οριόλ, για να μην έχουν πρόβλημα στις μεταγραφές.

To Top