ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η κιτρινόμαυρη αγκαλιά και η ανοιχτή επέκταση της συνεργασίας Άρη-Άλι

Ο Μοχάναντ Άλι βρίσκεται πλέον στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την εγχείριση που έκανε στην Αυστρία, την ίδια ώρα που ο Άρης έδειξε πώς λειτουργεί ένας μεγάλος σύλλογος. 

Ο 21χρονος Ιρακινό φορ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει τουλάχιστον έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, εγχειρίστηκε στο Ίνσμπουργκ της Αυστρίας και σίγουρα περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της καριέρας τους. Την ίδια ώρα, οι κιτρινόμαυροι δεν σκέφτηκαν λεπτό τίποτε διαφορετικό από το να απλώσουν μια μεγάλη αγκαλιά.

Αφού ολοκληρώσει την παραμονή του στο εξωτερικό, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Άρης σε όλο αυτό το διάστημα θα είναι στο πλευρό του 21χρονου Ιρακινού, μια συμπεριφορά που αρμόζει στις μεγάλες ομάδες.

Μια συμπεριφορά που κέρδισε τον Ιρακινό από την πρώτη στιγμή που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και δεν κρύβει ότι εκτιμά την στάση όλων όταν τραυματίστηκε. Θεωρείται δεδομένο αυτή την στιγμή ότι όλοι συμφωνούν σε ένα γεγονός: Ο Άρης και ο παίκτης θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Όμως για να είναι ξεκάθαρο αυτό, αυτήν την ώρα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για κάτι τέτοιο, μια και προέχει η αποθεραπεία του και η ψυχολογική του ηρεμία.

To Top