ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εξαιρετικά αμφίβολος ο Σχίζας και για το παιχνίδι με τον Κολοσσό

Ο Σταύρος Σχίζας δεν μπήκε ούτε και χθες σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα, και πλέον η συμμετοχή του με τον Κολοσσό Ρόδου το Σάββατο κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ βρίσκεται εκτός δράσης για τον Άρη για περισσότερο από έναν μήνα λόγω ενός τραυματισμού (θλάση) που αποκόμισε από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις της ομάδας στην προετοιμασία.

Έκτοτε, προχωράει συντηρητικά με θεραπείες και ειδικές ασκήσεις χωρίς να θέλει να βιαστεί να επιστρέψει στα παρκέ προτού αισθανθεί ξανά απολύτως υγιής. Είναι χαρακτηριστικό δε πως δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα από τα τρία επίσημα παιχνίδια της ομάδας, ούτε και στα προηγούμενα τρία φιλικά.

Το γεγονός πως δεν κατάφερε να προπονηθεί μαζί με την ομάδα τόσο τη Δευτέρα, όσο και χθες, μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες να μπορέσει να αγωνιστεί στο σημαντικό εντός έδρας ματς του Σαββάτου απέναντι στον Κολοσσό, και θα γίνει προσπάθεια ούτως ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου (23/10) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

To Top