ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κιτρινόμαυρη αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου

Όλη η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Α.Σ. ΑΡΗΣ αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο 27/2 στις 10:00, η Κ17 υποδέχεται στο γήπεδο της Μίκρας τους Μπέμπηδες για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, η ακαδημία ποδοσφαίρου (γεν.2001) αγωνίζεται κόντρα στον Εθνικό Πυλαίας στο γήπεδο της Πυλαίας.

Παράλληλα, στις 10:00, 68 αθλητές του Α.Σ. ΑΡΗΣ στις κατηγορίες παμπαίδων Α’ και Β’ και παγκορασίδων Α’ και Β’ θα συμμετάσχουν σε ημερίδα κλειστού στίβου στο κλειστό γυμναστήριο «Τασούλα Κελεσίδου» στο στάδιο Αμπελοκήπων.

Στις 13:00, η Κ16 δίνει φιλικό αγώνα με τον Κεραυνό Κολχικού στο γήπεδο του Κολχικού.

Στις 18:00 η γυναικεία ομάδα βόλεϊ υποδέχεται στο ΔΑΚ Πυλαίας την ΑΕΚ  ενώ μία ώρα αργότερα, στις 19:00, η ανδρική ομάδα βόλεϊ αντιμετωπίζει σε έναν εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα στη Μίκρα τον Ηρακλή.

Την Κυριακή 28/2 το πρωί, ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής με τον Κωνσταντίνο Ορφανίδη στα 4.000μ. στην κατηγορία παίδων και τον  πρωταθλητή Αντώνη Παπαδημητρίου στα 10.000μ. ανδρών.

Στις 14:00 η γυναικεία ομάδα μπάσκετ αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Νεάπολης στη Λάρισα την Ολύμπια Λάρισας .

Την ίδια ώρα, η ομάδα βόλεϊ των παγκορασίδων παίζει σε αγώνα πρωταθλήματος εκτός συναγωνισμού στο ΔΑΚ Αγίου Παύλου με τον Κεραυνό Αγ. Παύλου.

Στις 15:00, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται στο γήπεδο της Τριανδρίας την ομάδα Νέοι Εργοτέλη.

Επιπλέον, το παιδικό τμήμα της πυγμαχίας θα συμμετάσχει σε πυγμαχικές συναντήσεις ακαδημιών στην Αθήνα. Το Σάββατο, στη συνάντηση με την επωνυμία «Νίκος Βαμβακάς», που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο του Άρη Νίκαιας.

Παράλληλα, συνεχίζονται όλο το Σαββατοκύριακο οι χειμερινοί κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12) με τη συμμετοχή 1038 αθλητών από 32 σωματεία της Κεντροδυτικής Μακεδονίας στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο. Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετέχει με 93 αθλητές του.

Πηγή: arisac.gr

To Top