ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η “κλοπή” της χρονιάς! Ανύπαρκτη κόκκινη σε Ιντέγε, πέναλτι-εφεύρεση υπέρ της ΑΕΚ (video)

Ο Άρης βίωσε την κλοπή της χρονιάς στον α΄γύρο απέναντι στην ΑΕΚ, όταν ο… Αθηναίος Άγγελος Ευαγγέλου, λειτούργησε ως καμικάζι, ένας γνήσιος… ευαγγελιστής της “εξυγίανσης”!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Ευαγγέλου απέβαλλε αναίτια τον Μπράουν Ιντέγε του Άρη, ενώ στο 78’ υπέδειξε ένα ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, δίνοντας την ευκαιρία να ισοφαρίσει… Αν μπορούσε θα έβαζε και ο ίδιος την μπάλα στα… δίχτυα. Δεν πρόλαβε όμως.

Η αποβολή στο 53΄άλλαξε τις ισορροπίες. Ο Ένινγκ έβαλε τον Λάρσον στη θέση του Φετφατζίδη και έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα (64’), ο Σουηδός σκόραρε βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Οι κιτρινόμαυροι διατήρησαν τον έλεγχο του ματς, διαχειρίστηκαν με ωριμότητα το προβάδισμά τους, αλλά στο 78′ ο Ευαγγέλου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι (και αυτήν τη φορά με χρήση του VAR στο οποίο ήταν ο Σκουλάς), για υποτιθέμενη ανατροπή του Σιμόες από τον Ροζ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε εύστοχα (81′) και η ΑΕΚ πήρε έναν βαθμό (1-1).

ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης (75′ Παουλίνιο), Βράνιες, Σβάρνας, Λόπες, Σιμόες, Σιμάο (6′ Αλμπάνης), Βέρντε, Μάνταλος, Ντέλετιτς (61′ Γιακουμάκης), Ολιβέιρα.

ΑΡΗΣΤσιλιγγίρης, Σάσα (93′ Σόουζα), Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Μπα, Ματίγια, Γκάμα (72′ Μαντσίνι), Ντιγκινί, Φετφατζίδης (58′ Λάρσον), Ιντέγε.

 

To Top