ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι σκέψεις του Ένινγκ: Ποντάρει στην ψυχολογία των “έντεκα” που “σφράγισαν” το εισιτήριο για τα ημιτελικά!

Ο Μίχαελ Ένινγκ μίλησε για αλλαγές στο σημερινό ματς, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως δύσκολα θα προβεί σε αυτές…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Όλα δείχνουν πως και σήμερα η ομάδα θα παραταχθεί με τους έντεκα που έπαιξαν και κόντρα στον Ατρόμητο και άνοιξαν τον δρόμο προς την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Γερμανός θέλει σήμερα τους βαθμούς για να “κλειδώσει” την 5η θέση και τα πλέι οφ, ενώ “ποντάρει” πολλά και στην ψυχολογία που έχουν πλέον οι συγκεκριμένοι παίκτες, μετά την πρόκριση. Κανείς τους δεν θέλει να χάσει το σημερινό ματς, μπροστά σε ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης” κι έτσι ο Ένινγκ δεν θα τους χαλάσει το… χατίρι.

Αν θα ξεκουράσει κάποιους, θα το κάνει κόντρα στην Λαμία την επόμενη εβδομάδα…

Έτσι, λοιπόν, στο τέρμα θα είναι ο Χουλιάν Κουέστα, με την τετράδα στην άμυνα, να την αποτελούν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Λίντσεϊ Ροζ, Φραν Βέλεθ, Γιώργος Δεληζήσης και Μιχάι Κόρχουτ.

Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο, Λούκας Σάσα και Χαβιέ Ματίγια, με τους Μπρούνο Γκάμα και Γιάννη Φετφατζίδη στις πτέρυγες της επίθεσης. Στην επίθεση, δίδυμο, οι Ντάνιελ Λάρσον και Μπράουν Ιντέγε.

 

To Top