ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η κοινή επιθυμία Άρη και Χατζηδάκη για συνεργασία γίνεται πράξη

Ο Άρης, με την επικείμενη μεταγραφή του Μανώλη Χατζηδάκη, για την οποία ενημερωθήκατε χθες από το PRESSARIS, ενισχύει το ελληνικό στοιχείο του, κάνοντας δικό του έναν εν δυνάμει διεθνή παίκτη και παράλληλα δυναμώνει σε μία θέση, αυτή του σέντερ, όπου έχουν διαπιστωθεί κενά και αδυναμίες.

Το “φλερτ” των κιτρινόμαυρων με τον γεννημένο στη Λέρο, 23χρονο παίκτη κρατά εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια και φέτος στα μέσα της σεζόν καταλήγει πλέον σε “γάμο”.

Ο Γιάννης Καστρίτης επιθυμούσε διακαώς την απόκτηση του Χατζηδάκη, ο Άρης επέμεινε για να τον εντάξει στο ρόστερ του, καταθέτοντας το buy out, που ζητούσε η ΑΕΚ και κατάφερε τελικά να τον αποκτήσει.

Η προσθήκη του θα προσφέρει μια ακόμη λύση στη γραμμή των ψηλών, με προοπτική για το μέλλον, καθώς ο Έλληνας ψηλός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο δυόμιση χρόνων. Ο Χατζηδάκης ήθελε κι αυτός από την πλευρά του, πολύ να ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στον Άρη και η επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, καθώς η ομάδα δίνει σήμερα σημαντικό παιχνίδι με την Ουλμ και ο παίκτης θα ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας, με την επιστροφή της αποστολής από τη Γερμανία.

To Top