ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η κοινή επιθυμία Άρη – Πελεκάνου για συνεργασία είναι η καλύτερη βάση διαπραγμάτευσης

Ίδια αφετηρία με αυτή του Θόδωρου Ζάρα υπάρχει και στην περίπτωση του Μιχάλη Πελεκάνου. Ο έμπειρος φόργουορντ θέλει να επιστρέψει στον Άρη, αυτό εξέφρασε η πλευρά του παίκτη χθες και πλέον περιμένει την οικονομική πρόταση για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Δεν υπάρχει καλύτερη βάση διαπραγμάτευσης από την κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν. Ο Άρης θέλει πίσω τον Πελεκάνο γιατί είναι ένας παίκτης που προσφέρει ασφάλεια στο παρκέ, κι ας είναι 34 ετών. Είναι Έλληνας, είναι ποιοτικός, έχει άριστη γνώση του περιβάλλοντος του Άρη και άριστες σχέσεις με πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Πελεκάνος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να γυρίσει σε μια ομάδα, στην οποία έκανε δύο καλές χρονιές, έμεινε ικανοποιημένος από όσα έζησε και θα βρει τον Άρη ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με από τη μέρα που τον άφησε.

Δεν αποκλείεται εντός του σαββατοκύριακου να κατατεθεί και η οικονομική προσφορά στον Πελεκάνο ώστε να ενημερωθεί πλήρως ο παίκτης και να δώσει στις αρχές της επόμενης βδομάδας την απάντησή του.

To Top