ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τελείωσαν τα πρωταθλήμα στην Ευρώπη, έρχονται εξελίξεις για Βεζένκοφ

Με την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων σε όλη την Ευρώπη (σήμερα τελειώνει και η Ιταλία) και τις ομάδες να αρχίζουν τον σχεδιασμό τους για την επόμενη χρονιά, το θέμα Βεζένκοφ αναμένεται να έχει εξελίξεις την προσεχή εβδομάδα.

Εκκρεμεί μια συνάντηση μεταξύ του Νίκου Λάσκαρη και του εκπροσώπου του παίκτη, Νίκου Λώτσου ώστε να συζητηθούν οι παράμετροι της υπόθεσης και να αναλυθούν οι προθέσεις της κάθε πλευράς. Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Άρης θέλει να κρατήσει τον Σάσα Βεζένκοφ κάνοντάς του επέκταση συμβολαίου, διότι σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση τον χάνει το επόμενο καλοκαίρι χωρίς κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα.

Για τον ηγέτη του φετινού Άρη ενδιαφέρον έντονο – με κατάθεση προτάσεων – έχουν δείξει η Μπαρτσελόνα και η Βαλένθια, ομάδες που ολοκλήρωσαν πριν λίγες μέρες τις υποχρεώσεις τους στο ισπανικό πρωτάθλημα και πλέον ασχολούνται με την επόμενη χρονιά.

Θέμα ΝΒΑ δεν υφίσταται από τη στιγμή που απέσυρε ο παίκτης τη συμμετοχή του στο ντραφτ (έγινε τα ξημερώματα), ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι δεν υπάρχει πρόταση από τους δύο “αιώνιους” της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει, καθώς αμφότεροι είναι “γεμάτοι” στη θέση που αγωνίζεται ο Βεζένκοφ. Ενδεχομένως ενδιαφέρον να προκύψει από κάποια τουρκική ομάδα, που έχει χρήματα να διαθέσει και για την ρήτρα αγοράς (250.000 ευρώ) και για να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη.

Το ιδανικότερο σενάριο για τον Άρη είναι η παραμονή του Βεζένκοφ με νέο συμβόλαιο, όμως αυτό δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τους κίτρινους, αλλά και από τον παίκτη.

To Top