ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμία αναφορά από Καλαϊτζίδη για άνοδο, συνεχίζεται η αντίστροφη μέτρηση…

Στην τελική ευθεία της παρουσίας τους στις προπονήσεις του Άρη έχουν μπει οι ποδοσφαιριστές του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, που μετρούν αντίστροφα για την καταλυτική ημερομηνία της 30ης Ιουνίου, όταν και ολοκληρώνονται –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- οι υποχρεώσεις τους με τον σύλλογο.

Στη χθεσινή προπόνηση δεν έγινε καμία αναφορά από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αναφορικά με την προσπάθεια για άνοδο, καθώς στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ δεν συζητήθηκε τίποτα που να αφορά τον Άρη.

Με αυτό το δεδομένο, προς τους παίκτες δεν υπήρχε καμία ανάλυση των νεότερων εξελίξεων, κάτι που ίσως γίνει σήμερα το απόγευμα, εφόσον, φυσικά, υπάρξει κάποια εξέλιξη, θετική ή αρνητική, στην προσπάθεια του Άρη για άνοδο, από την γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Αυτό που αναμένουν παράλληλα οι παίκτες του Άρη, είναι οι συζητήσεις με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αναφορικά με το μέλλον τους στη ομάδα, αλλά και τις πληρωμές, οι οποίες θα τακτοποιηθούν όπως τόνισε και τις προηγούμενες μέρες ο 58χρονος προπονητής στο τέλος του μήνα.

 

To Top