“Η κορυφή μας δίνει κίνητρο να δουλέψουμε περισσότερο”

Για τον Αντώνη Καπνίδη η επιστροφή του στο “Ανθή Καραγιάννη” (έχει αγωνιστεί με την φανέλα του ΑΟΚ) συνοδεύτηκε από το τρίτο φετινό του τέρμα, αλλά πρώτο στο θεσμό του πρωταθλήματος.

Μπορεί το ξεκίνημα του στο φετινό πρωτάθλημα να μην ήταν και το καλύτερο δυνατό, όμως παιχνίδι με το παιχνίδι βρίσκει τα πατήματα του, αποκτά συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της ομάδας στην πορεία της το τελευταίο διάστημα.

“Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου τέρμα στο πρωτάθλημα. Το πρώτο και πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και το δεύτερο είναι ότι δεν δεχθήκαμε γκολ.Ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη των τελευταίων παιχνιδιών”, ήταν το αρχικό σχόλιο του νεαρού φορ μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αναφορικά με τις αλλαγές που έχει παρατηρήσει από την παρουσία του Κάμπος στην ομάδα, είπε: “Κάθε παίκτης στη θέση που αγωνίζεται έχει την αυτοπεποίθηση γι αυτά που πρέπει να κάνει. Από εκεί και πέρα, έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο, το οποίο παιχνίδι με το παιχνίδι γίνεται καλύτερο και μάλιστα σε όλους τους τομείς. Αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και στην επίθεση και στην άμυνα”.

Για την επιστροφή του στο “Ανθή Καραγιάννη”, τόνισε: “Είναι καλό να γνωρίζεις ένα γήπεδο, αλλά το σημαντικό είναι πως παίζει η αντίπαλη ομάδα.Και στο σπίτι σου να παίζεις άμα η αντίπαλη ομάδα είναι καλή δεν μπορείς να κάνει κάτι από μόνος σου.Το θέμα είναι ότι καταφέραμε, κερδίσαμε τον αντίπαλο και ικανοποιήσαμε τον κόσμο”.

Για το αν αλλάζει ο τρόπος σκέψης τώρα που η ομάδα είναι στην κορυφή: “Ίσα ίσα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο.Να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι γιατί άμα δεν το κάνεις πέφτεις και ατομικά και ομαδικά”.

Τέλος, για το που οφείλει το γεγονός ότι πλέον αρκετοί αυτοματισμοί κάνουν την εμφάνιση τους στο παιχνίδι του Άρη, επεσήμανε: “Όταν έχεις ένα διάστημα με κάποια παιδιά μαζί, προπονείστε και αγωνίζεστε είναι λογικό να βγαίνουν κάποιοι αυτοματισμοί στον αγωνιστικό χώρο. Όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε καλύτεροι και όλα θα πάνε καλά”.

To Top