Το πρώτο “τρίποντο” χωρίς… άγχος, το νικηφόρο σερί και το μηδέν στην άμυνα

Για τον φετινό Άρη ένα από τα βασικά ζητούμενα ήταν να “καθαρίζει” από νωρίς τα παιχνίδια και να αποφεύγει το ζημιογόνο αρκετές φορές άγχος που προέκυπτε όταν δεν έβρισκε λύσεις στο σκοράρισμα.

Για πρώτη φορά φέτος οι “κίτρινοι” φρόντισαν να τελειώσουν από νωρίς την υπόθεση νίκη, καθώς πέτυχαν (για πρώτη φορά) δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, γεγονός που τους απελευθέρωσε από κάθε άγχος ενόψει της συνέχειας.

Σε συνδυασμό μάλιστα και με την πολύ καλή τους παρουσία στην άμυνα (διατήρησαν το μηδέν για τρίτο σερί παιχνίδι), κατάφεραν να διευρύνουν το νικηφόρο σερί στους τρεις αγώνες και εκμεταλλευόμενοι τις απώλειες των αντιπάλων να βρεθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Τα πρώτα δείγματα γραφής της παρουσίας του Κάμπος στο τιμόνι της ομάδας είναι άκρως ενθαρρυντικά, καθώς ο Βραζιλιάνος τεχνικός έχει καταφέρει να κάνει πιο αποτελεσματικό τον Άρη σε άμυνα και επίθεση.

Δεδομένης και της χθεσινής παρουσίας τους, οι κίτρινοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο αναφορικά με τον συνδυασμό αποτελέσματος και εμφάνισης, καθώς κατά γενική ομολογία έδειξαν το καλύτερο φετινό τους πρόσωπο.

To Top