Η κορυφαία 11άδα ελεύθερων παικτών το καλοκαίρι του 2021

Λίγους μήνες πριν το φινάλε της αγωνιστιστικής σεζόν το BBC έφτιαξε μία ξεχωριστή ενδεκάδα, με τους κορυφαίους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και αναμένεται να βάλουν φωτιά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι. Στην κορυφή της πυραμίδας ο Μέσι.

Η πανδημία και ο κορονοϊός έχουν σαρώσει και αλλοτριώσει τα πάντα στο πέρασμά τους και το ποδόσφαιρο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα, με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να είναι μία από τις πιο φτωχές όλων των εποχών, με τις ομάδες να προσέχουν ως κόρη οφθαλμού τα οικονομικά τους και να αποφεύγουν σαν τον διάολο το λιβάνι τα ριψοκίνδυνα ανοίγματα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν λίγες μετακινήσεις και πολύ λιγότερα ηχηρά deal, και όλοι πλέον οι ποδοσφαιρόφιλοι στρέφουν από τώρα το βλέμμα τους το ερχόμενο καλοκαίρι όπου θα υπάρχουν αρκετές χρυσές ευκαιρίες για πολλές ομάδες.

Και αυτό γιατί έχουν μαζευτεί πολλοί παίκτες πρώτης γραμμής που τα συμβόλαιά τους φτάνουν στο τέλος τους χωρίς να έχουν ανανεώσει με τις ομάδες τους, κάτι που σημαίνει πως αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές θα μπουν στην ουρά να τους περιμένουν από τη στιγμή που δεν θα χρειαστεί να πληρώσουν το βάρος τους σε χρυσάφι στις ομάδες τους για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το “BBC” έψαξε τις περιπτώσεις των free agents το καλοκαίρι του 2021, ορμώμενο από την παρουσία του Μέσι σε αυτή την κατηγορία και φρόντισε να ιντριγκάρει τους φανς της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, συνθέτοντας μία ενδεκάδα-όνειρο.

Οι κορυφαίοι ελεύθεροι  παίκτες μέσα στο 2021 σύμφωνα με το BBC

Η ΙΔΑΝΙΚΗ 11ΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ:

Τερματοφύλακας: Τζανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν)

* Λήγουν επίσης τα συμβόλαια των: Φερνάντο Μουσλέρα, Λούκας Φαμπιάνσκι, Σέρχιο Ρομέρο, Ασμίρ Μπέγκοβιτς

Αμυντικοί: Τζερόμ Μπόατενγκ (Μπάγερν), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Νταβίντ Αλάμπα (Μπάγερν)

* Λήγουν επίσης τα συμβόλαια των: Έρικ Γκαρσία, Χουάν Μπερνάτ, Πάτρικ Φαν Άανχολτ, Τιάγκο Σίλβα

Μέσοι: Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Τζίνι Βαϊνάλντουμ (Λίβερπουλ), Μέμφις Ντεπάι (Λιόν), Τζούλιαν Ντράξλερ (Παρί Σεν Ζερμέν)

* Λήγουν επίσης τα συμβόλαια των: Χακάν Τσαλχάνογλου, Χένρι Μιχιταριάν, Χάβι Μαρτίνεθ, Χουάν Μάτα

Επιθετικοί: Άνχελ Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Αγκουέρο (Μάντσεστερ Σίτι)

* Λήγουν επίσης τα συμβόλαια των: Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Ολιβιέ Ζιρού, Στέφαν Γιόβετιτς, Τρόι Ντίνι

To Top