ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η κουβέντα περί πωλήσεων και οι οριστικές αποφάσεις…

Ένα θέμα που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πλήρως, είναι αν στον Άρη έχουν πάρει οριστικά την απόφαση να προχωρήσουν στην πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι.

Παρότι στην Αλκμήνης περιμένουν ακόμα το σκεπτικό της απόφασης της FIFA, υπάρχει η πληροφόρηση στις τάξεις της ομάδας πως θα μπορεί να ανανεώσει τα συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι μέχρι την ημέρα ολοκλήρωσής τους, αλλά και να προχωρήσει σε πωλήσεις ποδοσφαιριστών εάν το επιθυμεί.

Ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αυτός που θα πάρει την τελική απόφαση για το αν θα χρειαστούν τα χρήματα της πώλησης ενός ποδοσφαιριστή για τα ταμεία της ΠΑΕ, ώστε να τακτοποιηθούν οι άλλες υποχρεώσεις. Ειδικά αν ο Άρης φτάσει στο ενδεχόμενο του διακανονισμού των οφειλών της παλιάς ΠΑΕ, κάτι που όλοι απεύχονται, τότε θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα απαιτηθεί ρευστότητα και μία πώληση μπορεί να την προσφέρει έως ένα βαθμό.

Το ζητούμενο, όμως, για τον Άρη είναι να έρθουν προτάσεις που να τον ικανοποιούν οικονομικά, διότι δεν θα υπάρχει κανένα όφελος μετέπειτα για την ομάδα.

Γιάννης Φετφατζίδης, Λούκας Σάσα και Λίντσεϊ Ροζ είναι αυτή τη στιγμή η… βιτρίνα του ποδοσφαιρικού Άρη. Από αυτούς, μόνο ο Ροζ έχει συμβόλαιο για δύο ακόμα χρόνια, ενώ ρήτρα υπάρχει μόνο στο συμβόλαιο του Σάσα (600.000 ευρώ για ομάδα του εξωτερικού, 1.000.000 ευρώ για ελληνικό σύλλογο).

Μέχρι στιγμής ο “Φέτφα” έχει “παίξει” σε μεταγραφικά σενάρια ομάδας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και από την Τουρκία (Τραμπζονσπόρ). Ο Λίντσεϊ Ροζ απασχόλησε ΑΠΟΕΛ και Ερυθρό Αστέρα, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν έδειξε ικανή να ικανοποιήσει οικονομικά τον Άρη, που γνωστοποίησε πως δεν συζητά για ποσά κάτω από 1.000.000 ευρώ.

 

 

To Top