Η κούραση… λυγίζει τον Μίσελ

Ο Μίσελ συμμετέχει συνεχώς από το ξεκίνημα της περιόδου στην ομάδα του Άρη… Μετράει 22 αγώνες σε 22 παιχνίδια, δεν έχει πάρει ανάσες και είναι προφανές ότι η κούραση άρχισε να τον λυγίζει, μια και η απόδοσή του δεν είναι αυτή που θα ήθελε ο ίδιος και η ομάδα του.

Ο Βραζιλιάνος δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή φόρμα στο ντέρμπι της Τούμπας, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα από την αριστερή πλευρά και είναι φανερό ότι του λείπει η φρεσκάδα στο παιχνίδι του. Ο Μίσελ αποτελεί το μοναδικό καθαρόαιμο αριστερό μπακ του ρόστερ. Για τον λόγο αυτό, κυρίως, έχει πάρει τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι τυχαίο ότι στις 22 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα, μετρά 1940’, τα οποία είναι τα περισσότερα από κάθε άλλο συμπαίκτη του.

Στα 21 από τα 22 παιχνίδια ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό μπήκε ως αλλαγή. Το γεγονός αυτό δείχνει να έχει επηρεάσει τον Βραζιλιάνο. Βέβαια, ο σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν είχε προβλέψει το μπακ απ του στην αριστερή πλευρά της άμυνας, με αποτέλεσμα να δούμε ακόμη και τον Καζναφέρη να παίζει στη θέση αυτή.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δεύτερος στη σχετική λίστα των συμμετοχών έρχεται ο Μάρκος Βελλίδης με 19 συμμετοχές και 1791 λεπτά υπεράσπισης των εστιών.

Οι Φατί και Ουμπίντες ακολουθούν με μικρή. Σε 20 συμμετοχές ο Γάλλος έχει συμπληρώσει 1744΄ σε αντίθεση με τον Αργεντίνο που μετρά 1737΄ σε 19.

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top