«Η επίσκεψη του Έλληνα αυτοκράτορα»

Με τον τίτλο «Η επίσκεψη του Έλληνα αυτοκράτορα» η Κίμκι… υποδέχεται τον Άρη στην ιστοσελίδα της εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Άρη για την πέμπτη αγωνιστική των «16» του Eurocup. Μπορεί οι «κίτρινοι» να αντιμετωπίζουν πολλά αγωνιστικά προβλήματα και να έχουν απλώς μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στα προημιτελικά, ωστόσο τόσο ο προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ρίμας Κουρτινάιτις, όσο και ο Τόμας Κελάτι δεν υποτιμούν τον αντίπαλο. 

«Σε σχέση με τον πρώτο αγώνα μας, ο Άρης έχασε έναν σημαντικό παίκτη, τον Ντόμινικ Τζέιμς, που είχε μεγάλο ρόλο στη χημεία της ομάδας. Υποθέτω πως αυτό θα έχει επηρεάσει τον Άρη, που όμως με έναν συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορεί ακόμη να προκριθεί, οπότε ο αγώνας της Τρίτης είναι σημαντικός και για τις δύο ομάδες. Ο Άρης παίζει καλά σαν σύνολο, παρόλο που δεν διαθέτει παίκτες-σταρ. Ο Ταπούτος, ο Βεργίνης και ο Ντέιβις είναι καλοί παίκτες και μας είχαν προκαλέσει προβλήματα στη Θεσσαλονίκη. Ελπίζω με επιθετική άμυνα και συγκέντρωση να φτάσουμε στη νίκη», δήλωσε ο Λιθουανός τεχνικός. 

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ είπε με τη σειρά του: «Παίζουμε με τον Άρη για δεύτερη φορά, αλλά τώρα είναι διαφορετική ομάδα. Έχασε τον Ντόμινικ Τζέιμς, που πήγε στην Παρτιζάν. Το παιχνίδι παραμένει δύσκολο για μας, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη. Προερχόμαστε από μια καλή νίκη επί της Σπαρτάκ στην Αγία Πετρούπολη, που τόνωσε την αυτοπεποίθησή μας, και θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση στο γκρουπ. Στη Θεσσαλονίκη παίξαμε καλά, έξυπνα και με συγκέντρωση για 40 λεπτά. Αν κάνουμε το ίδιο και αύριο, θα είναι δύσκολο να μας σταματήσει ο Άρης».

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top