Παπαζαχαρίας: «Είχα σκεφτεί να σταματήσω – Μπορούμε την πεντάδα»

Ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας είχε σκεφτεί να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πέρσι λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού που είχε στη μέση. Δεν το έκανε, γύρισε και προσπαθεί να βοηθήσει τον Άρη να φτάσει στον εφικτό – σύμφωνα δικές του δηλώσεις – στόχο, της κατάκτησης μιας θέσης στην πρώτη πεντάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “NOVAΣπορ” και τόνισε αρχικά πως “είχα έναν σοβαρό τραυματισμό την περσινή σεζόν και αυτό στοίχισε τη συμμετοχή μου στον Άρη. Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο! Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στη μέση. Χρειάστηκε να δουλέψω δύο με τρεις μήνες στην Αθήνα για οχτώ ώρες και πλέον είναι ένα κακό όνειρο για εμένα. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά χάρη στον μάνατζερ και την οικογένειά μου. Δεν έχω κάποιο παράπονο από τους προηγούμενους προπονητές μου, όμως κ. Μασάδο μου δίνει περισσότερα λεπτά συμμετοχής”.

Ρωτήθηκε για την θέση που αγωνίζεται και απάντησε πως “η αλήθεια είναι ότι η κανονική μου θέση είναι στόπερ, όμως μπορώ να παίξω στα πλάγια και ως αμυντικό χαφ. Χθες ο κ. Μασάδο με έβαλε στα χαφ και δεν είχα κάποιο πρόβλημα”.

Για το ντέρμπι της Τούμπας είπε ότι “δεν το φοβήθηκα οι συμπαίκτες μου και εγώ. Πιστεύαμε ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει δυνατά στην έδρα του. Εμείς θέλαμε να παίξουμε με κόντρα αντεπιθέσεις και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Αν ήμασταν περισσότερο τυχεροί θα είχαμε πετύχει κάποιο γκολ ή να είχε αποβληθεί ο Κρέσιτς στη φάση με τον Γιαννιώτα”.

Ρωτήθηκε αν ο στόχος της πεντάδας είναι ακόμα “ζωντανός” και απάντησε πως “είναι κάτι εφικτό. Υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θέλουμε σε κάθε αγώνα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κοιτάξουμε το κάθε ματς με θετικό ματς, τότε θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας”.

Καταλήγοντας αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχει η ομάδα στην εποχή Μασάδο: “Υπάρχει ηρεμία στα αποδυτήρια ης ομάδας. Σιγά σιγά αρχίζουμε να εφαρμόζουμε κάποια πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής μας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η ηρεμία της ομάδας”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top