Η κρίσιμη καμπή, η 6η θέση και ο κύριος αντίπαλος του Άρη

Καλό υπόλοιπο ημέρας.

Το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στροφή της τριακονταετής ιστορίας του. Οι τελευταίες αποφάσεις που πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE έχουν ως στόχο την στήριξη των ομάδων που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ καλούνται στο τέλος του μήνα να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό έτσι ώστε να μην τους αφαιρεθεί η δυνατότητα να διεκδικήσουν στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου την έξοδο τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο Παναθηναϊκός εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό που απαιτείται. Τα πράγματα είναι σαφώς δυσκολότερα για την ΑΕΚ.

Ο ΑΡΗΣ λόγω της βαθμολογικής του θέσης και των λίγων αγωνιστικών που απομένουν για να μπορέσει να καλύψει την διαφορά από την ΑΕΚ που βρίσκεται στην πέμπτη θέση ενδιαφέρεται άμεσα για τις εξελίξεις στο θέμα της αδειοδότησης των δύο ελληνικών ομάδων. Είναι πολύ πιθανόν η έκτη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος να οδηγήσει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Κύριος αντίπαλος του ΑΡΗ στην κατάληψη της έκτης θέσης που είναι και ο πιο εφικτός στόχος είναι η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Τα δύο επόμενα παιχνίδια αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα και με τον Αστέρα Τρίπολης στην Θεσσαλονίκη είναι ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Στο παιχνίδι εναντίον του Παναθηναϊκού ο ΑΡΗΣ δεν είναι το φαβορί. Μπορεί όμως να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς από μία ομάδα που βρίσκεται στην χειρότερη διοικητική κατάσταση της ιστορίας της. Αντίθετα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Η νίκη είναι μονόδρομος απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα στις αντεπιθέσεις. Το έργο των ποδοσφαιριστών είναι πολύ δύσκολο. Δεν εξαρτάται πλέον από τα αποτελέσματα του ΑΡΗ το αν θα πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας να είστε όλοι καλά.

 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top