Η κυρία Κοέλιο αποθεώνει την Θεσσαλονίκη, τον Άρη και τους φιλάθλους του!

Ο Νούνο Κοέλιο έφυγε από τον Άρη κάνοντας μια καλή χρονιά σε γενικές γραμμές. Η κυρία Κοέλιο, Αντρέια Λεάλ, πέρασε εξίσου καλά και σε συνέντευξή της… αποθέωσε την Θεσσαλονίκη, τον Άρη και κυρίως τους φιλάθλους της ομάδας!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα O’Jogo η σύζυγος του Νούνο Κοέλιο, Αντρέια Λεάλ μίλησε για όλους και για όλα. Από την απόφαση που πήραν από κοινού με τον πρώην παίκτη του Άρη να επιστρέψουν στην Πορτογαλία, κυρίως για την οχτώ μηνών κορούλα τους, την Γιάρα, αλλά και για την Θεσσαλονίκη, τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας!

Για την Θεσσαλονίκη είπε πως “έχω εξαιρετικές εικόνες από την Θεσσαλονίκη. Συνάντησα μια πόλη που μας καλοσώρισε και είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοια με τη δική μου, το Πόβοα του Βαρζίμ. Δυσκολεύτηκα μόνο με τη γλώσσα και το ότι ήμουν μόνη με την Γιάρα, που ακόμα δεν έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής. Είχαμε ευκαιρίες και στον ελεύθερο χρόνο μας γνωρίσαμε κάθε γωνιά της Θεσσαλονίκης με τον Νούνο. Η Ελλάδα είναι αναμφίβολα μια όμορφη χώρα, έχει παραλίες, έχει φυσικές ομορφιές και φανταστικά μνημεία. Η ελληνική κουλτούρα είναι διαφορετική από τη δική μας, παρόλο που Έλληνες και Πορτογάλοι έχουν κοινά σημεία και φυσική ομορφιά. Για την κρίση δεν μπορώ να πω ότι την αισθάνθηκα εκεί όσο εδώ. Είχαμε καλύτερη ποιότητα ζωής στην Θεσσαλονίκη από ότι εδώ. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ανασφάλεια”.

Για τον Άρη σχολίασε πως “ο Άρης είναι μια πολύ δημοφιλής ομάδα και οι φίλαθλοι ζουν με πάθος για την ομάδα. Ο Νούνο ήταν από την πρώτη μέρα πολύ αγαπητός από όλους μέσα στην ομάδα. Η σεζόν πήγε καλά για τον ίδιο, έπαιξε πολλά παιχνίδια, σκόραρε κάποια γκολ, δεν είχε τραυματισμούς. Πολλές φορές οι φίλαθλοι τον πλησίαζαν στον δρόμο για να βγουν μια φωτογραφία μαζί του, να τους δώσει ένα αυτόγραφο”.

Για τους φιλάθλους του Άρη: “Στην Θεσσαλονίκη είναι πιο φανατικοί οι φίλαθλοι σε σχέση με την Πορτογαλία. Ζουν έντονα το παιχνίδι και το ποδόσφαιρο, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Στους αγώνες του Άρη το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο από κόσμο και παρόλο που η ομάδα κάποιες φορές δεν έπαιζε καλά ο κόσμος ήταν εκεί και υποστήριζε την ομάδα”.

Για το όνειρο που έχει για τον Κοέλιο: “Ο Νούνο έχει στοχο να συνεχίσει να προοδεύει και να βελτιώνεται. Ονειρεύομαι κάποια στιγμή να τον δω στην Εθνική ομάδα”.

 

To Top