ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κόντρα του Καμάτσο με τον Κλοπ και η “Ιθάκη” που ψάχνει στον Άρη!

Ο Ράφαελ Καμάτσο είναι στη διαδικασία ανακοίνωσης της συμφωνίας του με τον Άρη… Πώς από τις μεγαλύτερες ακαδημίες του κόσμου και έναν διστακτικό χαρακτήρα, πήρε την μεγάλη απόφαση να ρισκάρει με την ελπίδα να λάμψει στον Άρη;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ράφαελ Σοάρες Καμάτσο είναι γεννημένος το 2000 στη Λισαβόνα ενώ κατάγεται από την Ανγκόλα. Μόλις στα 15 του χρόνια μετακόμισε στο “νησί” για χάρη της Λίβερπουλ που εκείνη την εποχή έψαχνε για νέα ταλέντα. Τότε άρχισε το μεγάλο όνειρο.

Ο Καμάτσο συγκαταλέγεται σε κάθε λίστα για ανερχόμενα ταλέντα, βελτιώνεται στις προπονήσεις, ζει τη μαγεία που σου προσφέρει ένας τέτοιος σύλλογος και φτάνει στο σημείο να συμπεριληφθεί και στην αποστολή για τον αγώνα με την Έβερτον.

Όμως τελικά, δεν έχουν όλα τα παραμύθια αίσιο τέλος. Ενώ τα πράγματα έδειχναν καλώς καμωμένα, όλα άλλαξαν. Ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε τον Καμάτσο ως δεξιό αμυντικό και έδειξε πως δεν έβλεπε στο πρόσωπο του , τον ταλαντούχο εξτρέμ που όλοι προσδοκούσαν. Ο Καμάτσο ξεκαθάρισε τη θέση του. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε πως δεν είναι δεξιός αμυντικός. Είναι εξτρέμ και έχει στο Dna του, να σκοράρει. Φυσικά αυτό είχε ως αποτέλεσμα τη φυγή του από την Αγγλία για να επιστρέψει στην Λισαβόνα για λογαριασμό της Σπόρτινγκ το 2019.

Πλέον το 2022, ο Καμάτσο είδε και πάλι “φως στο τούνελ”. Το τηλέφωνό του ξαναχτύπησε και ο ατζέντης τον ενημέρωσε πως μια ομάδα από την Ελλάδα, ο Άρης, ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει και να του δώσει την ευκαιρία να αναγεννηθεί και μόλις στα 22 του χρόνια να κάνει ένα restart στη καριέρα του και να αποδείξει σε όλους το ποιος είναι.

Η αγκαλιά της οικογένειας του Άρη άνοιξε για τον πορτογάλο και πλέον είναι στο χέρι του, ή καλύτερα στο πόδι του,  να γράψει τη δική του λαμπρή ιστορία.

 

 

To Top