ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Κ16 του Άρη “γάζωσε” (7-0) και είναι με το ένα πόδι στον τελικό

Τη συμμετοχή της στο μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος Κ 17 των υποδομών της ΕΠΣΜ, εξασφάλισε ουσιαστικά από σήμερα η ομάδα Κ16 του Άρη. Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν… περίπατο στον 1ο ημιτελικό, συντρίβοντας εκτός έδρας την ομάδα του Ντίνου Κούη με σκορ 7-0!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Κάτι που σημαίνει πως ο 2ος αγώνας, αυτήν τη φορά εντός έδρας, θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καζάνα μπήκαν αποφασισμένοι για να πάρουν την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, αγωνιζόμενοι από την αρχή επιθετικά, πετυχαίνοντας μόλις στο 5ο λεπτό το 1-0 με πολύ ωραία ενέργεια του Γραμματικόπουλου.

Έχοντας συνέχεια την κατοχή της μπάλας, η ομάδα του Άρη «κλείδωσε» ουσιαστικά την νίκη με γκολ των Τσέσμα (σουτ μέσα από την περιοχή) στο 34ο λεπτό και Μούχα (με κεφαλιά) στο 35ο λεπτό.Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 4-0 χάρη σε ένα θαυμάσιο τέρμα που πέτυχε στο 40ο λεπτό ο Γκαγκαλνάς με ένα υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

Δυνατά ξεκίνησαν οι «κιτρινόμαυροι» και στο 2ο ημίχρονο, πετυχαίνοντας με τον Δασκαλάκη (από κοντινή θέση) το 5-0 μόλις στο 42ο λεπτό.

Το πρώτο του τέρμα (μετά από απουσία σχεδόν ενός χρόνου από τους αγωνιστικούς χώρους) πέτυχε με ωραία ατομική προσπάθεια ο Σαλπιγγίδης στο 69ο λεπτό, ανεβάζοντας έτσι τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Το τελικό 7-0 «έγραψε» με θαυμάσια κεφαλιά ο Παναγιωτίδης.

Η νίκη θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν οι Τσέσμα και Δασκαλάκης (2 φορές) κατάφερναν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ. Παρ’ ότι υπάρχουν και οι δεύτεροι ημιτελικοί αγώνες, η ομάδα του Άρη βρίσκεται ήδη στο μεγάλο τελικό, μετά το σαρωτικό σημερινό αποτέλεσμα.

Εκεί, όπως όλα δείχνουν, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τους Μπέμπηδες 2000, οι οποίοι πήραν προβάδισμα πρόκρισης επικρατώντας εκτός έδρας επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 2-0.

Η σύνθεση του Άρη: (Προπονητής Καζάνας Κώστας), Σταμπουλίδης (41’Απαλάκης), Γκαγκαλνάς (52’ Πέλκας), Τσαπακίδης, Βολανάκης, Μπάμπκας (56’ Παναγιωτίδης), Σαλιάρης, Παπαϊωάννου, Γραμματικόπουλος (47’ Ίννος), Τσέσμα (65’ Σαλπιγγίδης), Μούχα (49’ Τσουλκανάκης), Δασκαλάκης.

To Top