Η Κ17 βάζει τις βάσεις για μια πρωταγωνιστική χρονιά στα Τρία Πέντε Πηγάδια!

Μετά την Κ20 και η Κ17 βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της εκεί, βάζοντας τις βάσεις για την επιστροφή σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στο προσεχές πρωτάθλημα.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “η ομάδα Κ-17 του Άρη από την προηγούμενη Τετάρτη (24/07) βρίσκεται στα «3-5 Πηγάδια» Νάουσας και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη), όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Καθημερινά το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές και τριπλές προπονήσεις. Στις πρωινές και μεσημεριανές προπονήσεις το βάρος πέφτει στη φυσική κατάσταση και στην ενδυνάμωση, ενώ στις απογευματινές η τεχνική ηγεσία επικεντρώνεται στην τακτική.

Η αποστολή της τρίτης τη τάξει επαγγελματικής μας ομάδας, η οποία αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές (συνολικά η αποστολή είναι 29 άτομα), θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι την ερχόμενη Τρίτη (30/07)”.

Από χθες, Σάββατο, κοντά στην αποστολή της ομάδας Κ-17 του Άρης βρίσκεται ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής, Γιώργος Παπαδόπουλος.

Αύριο χειρουργείται ο Βασιλόπουλος

Αύριο το πρωί θα μπει στο χειρουργείο ο Σταύρος Βασιλόπουλος. Ο μέσος της ομάδας Κ-20 του Άρη, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής μας, υπολογίζεται θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση στις αρχές του 2014.

Η ΠΑΕ Άρης εύχεται στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας Κ-20 ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει γερός και δυνατός.

 

 

To Top