Ο νέος τεχνικός της Κ17, Στέλιος Ζιώγας οριοθετεί τον βασικό στόχο: “Να ετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά για το επόμενο βήμα”

Μετά από χρόνια ο Άρης έχει καινούριο προπονητή στην Κ17, καθώς ο Στέλιος Ζιώγας διαδέχθηκε τον Τάσο Θέο στην τεχνική ηγεσία.

Ο νέος τεχνικός της τρίτης τη τάξει ομάδας των κίτρινων τόνισε στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ πως “μέχρι στιγμής η προετοιμασία κυλάει όπως την έχουμε σχεδιάσει. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς, ενώ τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση και ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα.

Όμως, εκτός από τα παιδιά, είμαι πολύ ευχαριστημένος και από τους συνεργάτες μου, τον γυμναστή Ηλία Βαγενά, τον φυσιοθεραπευτή Κώστα Τόλογλου και τον φροντιστή μας Χρήστο Μιχαλόπουλο, οι οποίοι δουλεύουν μεθοδικά και επαγγελματικά”.

Πρόσθεσε πως “στη προσπάθειά μας έχουμε συμπαραστάτη και την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης. Όπως θα γνωρίζετε, αυτή είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για το χτίσιμο μιας ομάδας. Για το λόγο αυτό θέλουμε να βάλουμε τις σωστές βάσεις, προκειμένου να έχουμε μια καλή χρονιά.

Οι εγκαταστάσεις είναι καλές, ενώ έχουμε σύμμαχο και τον καιρό. Καθημερινά το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές και τριπλές προπονήσεις.

Αυτό που θέλουμε είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του Άρη.

Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Άρης στα τμήματα υποδομής τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τόσο στην Κ-20 όσο και στην Κ-17.

Όμως το σημαντικότερο είναι να δουλέψουμε σωστά και οργανωμένα, ούτως ώστε να ετοιμάσουμε αυτά τα παιδιά για να κάνουν το επόμενο βήμα, στελεχώνοντας την Κ-20”.

 

To Top