Η Κ20 ανεβάζει ρυθμούς στα Τρία Πέντε Πηγάδια!

Σε φουλ ρυθμούς προετοιμάζεται η Κ20 στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, θέλοντας να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ “από την Τετάρτη (17/07) η ομάδα Κ-20 του ΑΡΗ βρίσκεται στα «3-5 Πηγάδια» Νάουσας και πιο συγκεκριμένα στην τοποθεσία Αγ. Παύλος (Κουτσούφλιανη), προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική μας ομάδα θα παραμείνει στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη (24/07), ενώ μια μέρα νωρίτερα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πανιώνιο στο γήπεδο του αθλητικού κέντρου (18:00).

Η αποστολή της Κ-20 αποτελείται από 25 ποδοσφαιριστές (συνολικά η αποστολή είναι 30 άτομα) και καθημερινά το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές και τριπλές προπονήσεις.

Στις πρωινές προπονήσεις το βάρος πέφτει στη φυσική κατάσταση, το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν –κυρίως- πάνω στη τακτική, ενώ –κάποιες μέρες- ενδιάμεσα το… μενού περιλαμβάνει και γυμναστήριο για ενδυνάμωση.

Αύριο, Κυριακή, αναμένεται να βρεθεί κοντά στην αποστολή και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Άρης, Γιώργος Παπαδόπουλος”.

 

To Top