Ο διπλός στόχος του Πασιαλή για την Κ20!

Ο Νίκος Πασιαλής επιβεβαίωσε τον διπλό στόχο που έχει φέτος η Κ20, δηλαδή την επιστροφή στην κορυφή και την δημιουργία παικτών που θα μπορούν να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα τα επόμενα χρόνια.

Ο τεχνικός της Κ20 τόνισε σε δηλώσεις του στο σάιτ της ΠΑΕ Άρης πως “δουλεύουμε σε πολύ καλές συνθήκες. Οι ξενοδοχειακές και γηπεδικές εγκαταστάσεις εδώ στα Τρία Πέντε Πηγάδια είναι καλές και πληρούν τις προϋποθέσεις για μια σωστή προετοιμασία, το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, αλλά μας περιμένει ακόμη σκληρή δουλειά, καθώς βρισκόμαστε στην αρχή.

Είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που δείχνουν όλα τα παιδιά. Επίσης είμαι ευχαριστημένος και από τους συνεργάτες μου στο τεχνικό επιτελείο, με τους οποίους έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία.

Είμαστε μια καινούργια ομάδα που θέλει χρόνο και υπομονή. Τη νέα χρονιά θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του Άρη, αλλά το σημαντικότερο είναι μέσα από αυτήν την διαδικασία να αναδειχτούν παίκτες, οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να επανδρώσουν τη μεγάλη επαγγελματική ομάδα.

Άλλωστε αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και μαζί με την διοίκηση της ΠΑΕ δουλεύουμε πάνω σε συγκεκριμένο πλάνο”.



To Top