Η Λέσχη ενημέρωσε για τις ενέργειές της στην ΚΑΕ

Η Λέσχη Φίλων Άρη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες το τελευταίο διάστημα με σκοπό να βρεθούν λύσεις στα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η Λέσχη αναφέρεται στις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και τις συναντήσεις όπως η σημερινή του προέδρου της Γιάννη Γρανούζη με τον Τάκη Γεωργούλη ώστε να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο, στο οποίο έχει περιέλθει.

Αναλυτικά η Λέσχη Φίλων Άρη τονίζει τα εξής:

Στις 16/12/2011 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Ι. Δαμιανίδης απέστειλε επιστολή προς τη Λέσχη Φίλων αιτούμενος την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με αντικείμενο τη διοικητική-οικονομική κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τα υφιστάμενα αδιέξοδα και την προοπτική λύσεων.

Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ έκανε αποδεκτό το αίτημα και συμπεριέλαβε, μεταξύ άλλων, το συγκεκριμένο θέμα στην Ημερήσια Διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2012, γνωρίζοντας ωστόσο ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ έχει συγκεκριμένη ιδιοκτησιακή σύνθεση και καθεστώς λειτουργίας και διατηρώντας την εκφρασθείσα επανειλημμένα πεποίθηση ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δεν δύναται αυτήν τη στιγμή αλλά και στο άμεσο ορατό μέλλον να αναλάβει ιδιοκτησιακό ρόλο στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ.
Με στόχο τόσο την πληρέστερη ενημέρωση των μελών, αλλά και την αναζήτηση λύσεων και διεξόδων, το ΔΣ του φορέα αποφάσισε την πραγματοποίηση διαδοχικών συναντήσεων με φορείς και παράγοντες της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

Στις 21/1/2012 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση στα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ παρουσία μελών του ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Δαμιανίδη, μελών της ΓΕΝΕΣΙΣ και μετόχων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (κ. Αντωνιάδη, κ. Πόππη, κ. Τουρσουτζιάν, κ. Πουλιτσίδη) και το επίσης μετόχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ κ. Τζεβελέκη. Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων (αναλυτικά θα παρουσιασθούν στην έκτακτη ΓΣ του φορέα), συμφωνήθηκε η διερεύνηση διατήρησης του ενδιαφέροντος για την ανάληψη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από τον κ. Δ. Γεωργούλη και συνεργάτες του, καθώς και η πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από ορκωτούς λογιστές, εφόσον το ενδιαφέρον αυτό υφίσταται.

Στις 24/1/2012 πραγματοποιήθηκε δεύτερη συνάντηση, μεταξύ του ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και των κ.κ. Δ. Γεωργούλη, Λ. Αρβανίτη και Θ. Κουρόγλου. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Δ. Γεωργούλης επικαλέσθηκε συγκεκριμένους σοβαρούς λόγους που δεν του επιτρέπουν άμεσα να ασχοληθεί με τα κοινά της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, εξέφρασε ωστόσο την αγάπη του για το Σύλλογο και το ενδιαφέρον-θέλησή του για την εξεύρεση διοικητικής λύσης, εξουσιοδοτώντας ταυτόχρονα τους κ.κ. Αρβανίτη και Κουρόγλου να πραγματοποιήσουν διερευνητικές επαφές για το σκοπό αυτό. Οι κ.κ. Αρβανίτης και Κουρόγλου ενημέρωσαν ότι θα αναλάβουν αυτήν των πρωτοβουλία, ζητώντας προθεσμία μέχρι την προσεχή Παρασκευή 27/1/2012 όπου και θα απαντήσουν προς το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη επί των πρωτοβουλιών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, θα πραγματοποιηθεί, επίσημα, μέσω ανακοίνωσης του φορέα.

To Top