Τόντοριτς: “Υπάρχουν διαδικαστικά προβλήματα για τον Τζέιμς”

Τελικώς ο Ντομινίκ Τζέιμς μάλλον δεν είναι απλήρωτος από την ΚΑΕ Άρης και μάλλον υπάρχουν προβλήματα στο να υπογράψει συμβόλαιο με την Παρτιζάν! Με νέες δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της σερβικής ομάδας, Ντράγκαν Τόντοριτς τόνισε πως δεν μπορεί ακόμα ο Τζέιμς να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Ο παράγοντας την Παρτιζάν έκανε δηλώσεις στο σάιτ “mondo.rs” τονίζοντας πως “αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαδικαστικά προβλήματα για να υπογράψει συμβόλαιο ο Ντομινίκ Τζέιμς, τα οποία προσπαθούν να λύσουν οι εκπρόσωποί του με τον Άρη. Όλοι μας ελπίζουμε ότι όλα θα τελειώσουν σύντομα και μετά θα υπογράψουμε το συμβόλαιο μαζί του”.

Για ποιο λόγο, λοιπόν, δεν υπογράφει ο Τζέιμς; Όχι ότι δεν θα παίξει στην Παρτιζάν, αλλά δεν θα γίνει εύκολα και… αναίμακτα, γιατί ο Τζέιμς φέρθηκε άκρως αντιεπαγγελματικά.

Η ΚΑΕ Άρης έστειλε σήμερα το μεσημέρι την καταγγελία του συμβολαίου του Τζέιμς στη FIBA, ενημέρωσε επίσης και την ελληνική ομοσπονδία κι αν ο Τζέιμς παίξει στην Αδριατική Λίγκα όπου δεν υπάρχει πρόβλημα – όπως λέγεται από την πλευρά του παίκτη – με το “letter of clearance”, τι θα γίνει την επόμενη χρονιά; Ακόμα κι αν μείνει στην Παρτιζάν, για να παίξει στην Ευρωλίγκα χρειάζεται την ελευθέρας…

To Top