“Η Λέσχη πρέπει να καταργηθεί! Η θέση της απέναντι στον Άρη δεν ήταν αυτή που έπρεπε”

Ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας, αναφέρθηκε σε όλα όσα συμβαίνουν στην ομάδα το τελευταίο διάστημα, στην Κοινωνία μελών, αλλά και στον… Γιάννη Ιωαννίδη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:

«Η ανακατωσούρα, η ανωμαλία και η γενικότερη κατάσταση που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Ήμουν εκ των πρώτων που γράφτηκα στη Λέσχη, αλλά η θέση της απέναντι στον Άρη δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Η Λέσχη και τώρα αποφασίζει και για τον αθλητικό σύλλογο και για την ΠΑΕ και για όλο τον κόσμο της ομάδας. Ήθελαν να τα καταλάβουν όλα και να τα διοικήσουν όλα, αλλά να τα αποτελέσματα», για να προσθέσει:

«Πρέπει η Λέσχη να καταργηθεί. Να έρθει ο Άρης στις βασικές του αρχικές θέσεις, να υπάρχει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, βασιζόμενο στα μέλη του και στους μετόχους της ΠΑΕ. Ο Άρης χθες έπρεπε να είχε τελειώσει με τα προβλήματά του και ν΄ αποφασιστεί επιτέλους σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα. Αυτοί που έχουν τα ηνία, με όποιον τρόπο τα πήραν , πρέπει να αποφασίσουν».

Για το αν έχει εμπιστοσύνη σε αυτούς που βρίσκονται τώρα στον Άρη: «Θέλω να πιστεύω, παρά την στεναχώρια μου, ότι όλοι αυτοί που ασχολούνται είναι Αρειανοί και προσπαθούν να βρουν λύση. Η λύση θέλει ομαδικότητα και συλλογικότητα, δεν μπορεί να την βρει ένας».

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Ιωαννίδη: «Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την Αρειανοσύνη του. Έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτή την ομάδα και την πονάει. Όταν αποφασίσει να ασχοληθεί με το σύλλογο θα έχει και την δική μου την συμπαράσταση».

To Top