Πρόταση για Διούδη από εξωτερικό, αλλά…

Το θέμα της παραχώρησης του Σωκράτη Διούδη παραμένει ανοιχτό για τον Άρη. Από τη μια υπάρχει η πρόθεση (όπως και με τον Μανιά) να μπει σε μια διαδικασία να παραχωρηθεί, ώστε να υπάρξουν έσοδα για τον σύλλογο. Από την άλλη, υπάρχει το συμβόλαιο του διεθνούς πορτιέρο με τον Άρη για άλλα δυο χρόνια και η ρήτρα παραχώρησης.

Φυσικά, όλα αυτά στην περίπτωση που οι κίτρινοι κερδίσουν το στοίχημα της παρουσίας τους στη Football League, γιατί διαφορετικά ο Διούδης, όπως και όλοι οι παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε ήδη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (δεν έγινε γνωστό το όνομά της), αλλά σε τέτοιο βαθμό που προς το παρόν δεν τίθεται θέμα συζήτησης. Η πρόταση δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ, όταν η ρήτρα παραχώρησης είναι 1.500.000 ευρώ, αλλά και τα τροφεία αγγίζουν τις 350.000 ευρώ.

Ο Διούδης προς το παρόν βρίσκεται σε στάση αναμονής, όπως ανέφερε στις πρόσφατες δηλώσεις του στο PRESSARIS και το σίγουρο είναι ότι το θέμα του θα απασχολήσει σύντομα και πάλι όλες τις πλευρές.

To Top