Η Λέφσκι… απαλλάχτηκε από τον Κάλβο!

Ο Τόνι Κάλβο απέτυχε στην Βουλγαρία και μαζεύει τα πράγματά του για την Κύπρο! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Λέφσκι Σόφιας έχει έρθει σε συμφωνία για λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει και οδεύει προς την ΑΕ Λεμεσού. Από το κακό στο χειρότερο…

Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός έχει πάρει την κατιούσα, γιατί πολύ απλά έχει ο ίδιος άλλες… προτεραιότητες στη ζωή του και όχι το ποδόσφαιρο. Δεν μπόρεσε να βρει χώρο και χρόνο στη Πάρμα πέρσι, φέτος αγωνίστηκε 11 φορές και πέτυχε ένα γκολ με τη Λέφσκι, αλλά απογοήτευσε τους πάντες με την αγωνιστική του συμπεριφορά και έτσι το συμβόλαιό του λύεται.

Η ιστοσελίδα “gol.bg” αναφέρει πως “η Λέφσκι κατάφερε να απαλλαγεί από τον Ισπανό Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός θα συνεχίσει την καριέρα του στην κυπριακή ΑΕ Λεμεσού. Οι Κύπριοι δεν πρόκειται να πληρώσουν κάποιο αντίτιμο στη Λέφσκι, καθώς το συμβόλαιο του παίκτη με τους ‘μπλε’ λύθηκε κοινή συναινέσει. Ο Κάλβο ήρθε το καλοκαίρι με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο ήταν μία αποτυχία. Αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια και πέτυχε ένα γκολ”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top