Νέες φήμες και πάλι για Ολυμπιακό και Σηφάκη!

Πριν λίγες βδομάδες ο Μιχάλης Σηφάκης ήταν βασική επιλογή του Ολυμπιακού. Πριν λίγες μέρες, ξαφνικά «ο Βαλβέρδε δεν έχει στην λίστα του τον Κρητικό». Και σήμερα; Νέες φήμες που εμπλέκουν την ομάδα του Πειραιά στο παιχνίδι της απόκτησης του τερματοφύλακα του Άρη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr υπάρχει: «Kινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά το θέμα του γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Είναι θέμα χρόνου να λυθεί το συμβόλαιο του Κονστάνσο.

Οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Αλέκος Ράντος συναντήθηκαν με τον Γιάννη Βρέντζο, στις αρχές της εβδομάδας και συζήτησαν το θέμα της απόκτησης γκολκίπερ. Ο Ολυμπιακός έχει στο χέρι του την μεταγραφή του Καμενί και μπορεί να την υλοποιήσει πολύ σύντομα, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο εναλλακτικής λύσης».

Όπως σημειώνουν στην Αθήνα «Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, η άλλη επιλογή είναι ο Σηφάκης, που μένει ελεύθερος και ο Άρης μπορεί να τον δώσει από τώρα.

 Ο Σηφάκης πήγε στην Γερμανία για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ η επιστροφή του υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες αν και πολλά θα εξαρτηθούν από την γνώμη των γιατρών».

 
Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top