Ρόστερ με 28 παίκτες, επιμένει για το «ψυγείο», πετάει το… μπαλάκι στη διοίκηση

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ στρέφει το ενδιαφέρον του στη δουλειά που τον περιμένει στο γήπεδο, για να βγάλει με επιτυχία το δύσκολο και καθοριστικό πρόγραμμα του Ιανουαρίου, επιμένει για τους παίκτες που έχει ήδη στο… «ψυγείο» και πετάει το μπαλάκι στη διοίκηση για τις οριστικές αποφάσεις που θα ξεκαθαρίσουν το αγωνιστικό τοπίο.

Ο Πολωνός προπονητής τόσο δημόσια στις δηλώσεις του, όσο και στις καθημερινές συζητήσεις με τη διοίκηση της ΠΑΕ ξεκαθαρίζει ότι «η δουλειά μου είναι μέσα στο γήπεδο, τα υπόλοιπα θέματα είναι στην αρμοδιότητα της διοίκησης…», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τη μεταγραφική ενίσχυση ρόστερ του της ομάδας, αλλά και τις υποθέσεις των παικτών που δεν υπολογίζει ο ίδιος για διάφορους λόγους.

Το… μπαλάκι είναι πλέον στα χέρια της διοίκησης, η οποία καλείται βάσει των επιλογών του Πρόμπιερζ να προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες.

1. Να ξεκαθαρίσει το ρόστερ, αφήνοντας έναν ενεργό αριθμό 28 παικτών. Ήδη οι Τοπούζης και Αγτζίδης, ήδη, προπονούνται αποκλειστικά με την ομάδα Κ-20 και δεν υπολογίζονται.

2. Ο Πρόμπιερζ επιμένει πως δεν υπολογίζει στους παίκτες που προπονούνται τις τελευταίες μέρες με το δεύτερο γκρουπ, δηλαδή στους Σάκη Πρίττα, Κριστιάν Πορτίγια (βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για τη λύση της συνεργασίας του με συναινετικό τρόπο…), Μανώλη Παπαστεριανό και Νέρι Καστίγιο, με τους οποίους θα πρέπει η διοίκηση να βρει μια λύση. Η «καυτή πατάτα» είναι λοιπόν στα χέρια της διοίκησης ειδικά για τους δυο τελευταίους.

Για τον Παπαστεριανό η διοίκηση πιστεύει ότι μπορεί να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία και να βρεθεί μια κοινή φόρμουλα…

Για τον Καστίγιο το θέμα είναι πολύ πιο πολύπλοκο. Ο παίκτης έχει διαμηνύσει στους ανθρώπους του Άρη πως θέλει να παραμείνει, την ώρα που υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, οι οποίες απαιτούν γενναίες… θυσίες και υπέρβαση από τη διοίκηση σε καιρούς δύσκολους, ενώ η αποδέσμευσή του δεν είναι τόσο εύκολη, όσο φαίνεται, μια και όπως έχουμε σημειώσει στην μετακίνησή του έχει λόγο και η Σαχτάρ…

3. Ο Πολωνός έχει ζητήσει την ενίσχυση της ομάδας στις μεταγραφές σε συγκεκριμένες θέσεις: επιθετικό, μέσο και αριστερό μπακ. Το πώς θα κινηθεί στον τομέα αυτόν η διοίκηση είναι σε άμεση συνάρτηση με την πορεία των αποδεσμεύσεων.

Με άλλα λόγια περιμένει πολλή δουλειά διοίκηση και τεχνικό τιμ…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

To Top