ΜΠΑΣΚΕΤ

Η λίστα Καστρίτη για τον αντί-Γκάλινατ, ο Χατζηδάκης και η αναμονή για το “πράσινο φως”

Ο Γιάννης Καστρίτης έχει ξεχωρίσει ήδη κάποιες περιπτώσεις παικτών, που είναι διαθέσιμοι στην αγορά για να έρθουν και να καλύψουν το πολύ σημαντικό κενό, που δημιουργήθηκε με τον τραυματισμό του Ρομπέρτο Γκάλινατ.

Οι επαφές του προπονητή του Άρη με τους διοικούντες της ΚΑΕ τα τελευταία εικοσιτετράωρα είναι συνεχείς και όταν οι ιθύνοντες της ομάδας ανάψουν το πράσινο φως, τρέχοντας κάποιες απαραίτητες διαδικασίες, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να προχωρήσουν στην ενίσχυση της ομάδας.

Όλοι αναγνωρίζουν ότι είναι απαραίτητη η απόκτηση ενός γκαρντ, ο οποίος θα είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις στο σκοράρισμα, όπως ο Γκάλινατ. Ο Άρης μπαίνει στην κρισιμότερη περίοδο της σεζόν και θα πρέπει να εμφανιστεί το ίδιο δυνατός, όπως μέχρι τώρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Παράλληλα με την υπόθεση αντικατάστασης του 27χρονου παίκτη, η ΚΑΕ έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ενέργειες για τη μεταγραφή του Μανώλη Χατζηδάκη από την ΑΕΚ.

Απομένει μόνο η ανακοίνωση, η οποία θα γίνει μέσα στην επόμενη βδομάδα, ώστε ο 23χρονος παίκτης να “ανηφορίσει” στη Θεσσαλονίκη και να ενταχθεί στις προπονήσεις των κιτρινόμαυρων.

To Top